Relash – intensificator de gene

Am 28 de ani si de cand ma stiu mi-am dorit gene lungi si dese, gene bine definite ce nu necesita rimel, sau mai stiu eu ce produse pentru asta, totusi nu m-a inzestrat natura cu astfel de gene, am unele mici normale si cu varfurile blonde, da ai citit bine au varfurile blonde.

Despre Relash – intensificator de gene am citit diverse articole in blogosfera noastra si tot acolo am vazut ca este foarte bun, mi-am dorit sa il incerc si intr-o zi am primit acasa cutiuta minunata cu produsul minune.

relash

Cand am vazut cat de frumos este ambalat produsul, curiozitatea a crescut si continutul acestui pachet ma cucerit inca de la inceput.

relash 1 relash 2

Imi place carte de vizita, dar si acel cartonas, sunt cateva detalii care din punctul meu de vedere conteaza. Cand am vazut produsul in sine, m-am gandit ca este ceva asemanator unui rimel, dar m-am inselat, este ca un tus, vine sigilat, si in cutiuta veti gasi o carticica cu instructiuni.

relash 3

Am inceput sa il aplic din data de 06.07.2016 si pentru a nu uita mi-am pus alarma la telefon, totusi trebuie sa iti spun ca este important ca inainte de aplicare sa te demachiezi corespunzator, dar si mai important este faptul ca acest produs nu este transmisibil, pentru a evita contactarea unei boli, este mai bine daca il foloseste doar o persoana.

relash 4

Am deja cateva zile de cand il aplic in fiecare seara si recunosc ca se vede diferenta, dar asta iti voi arata in urmatorul articol, pentru ca mi-am propus ca pe durata a celor trei luni de tratament sa realizez trei articole pentru a vedea evolutia genelor mele.

Pana atunci te invit sa ramani alaturi de mine pentru a vedea cum se transforma genele mele mici si urate :).

Pupici

9 comentarii la „Relash – intensificator de gene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *