Și bărbații au complexe fizice

Se spune că noi, femeile, suntem cele mai complexate ființe, că ne plângem de absolut orice și că nimic nu ne convine. Ba că suntem prea grase, ba că suntem prea slabe. Ba că avem sânii prea mari, ba că n-avem sâni deloc. Ba că avem părul întins și l-am vrea cârlionțat. Ba că suntem tunse scurt și am vrea părul lung. Ba că avem picioarele prea musculoase, ba că avem picioarele prea subțitri. Ba că avem nasul prea mare, urechile proeminente, pomeții lăsați, pungi sub ochi sau cearcăne. Ba că n-avem bani, ba că n-avem ce cumpăra. Ba că serviciul nu ne mulțumește, ba că bărbatul nu ne satisface și tot așa. Găsim defecte în orice.

Adevărul este, însă, altul. Ceea ce am scris mai sus reprezintă doar stări de moment. Deși părem cele mai complexate și frustrate ființe, nici bărbații nu sunt mai prejos.

Și bărbații au complexe fizice!

received_1291392420885833

Cele mai importante complexe ale bărbaților sunt cele de ordin financiar, profesional și fizic. Bărbații fără bani se simt castrați. Bărbații fără o profesie care să îi încânte sunt nefericiți și slabi. Bărbații care nu se simt atragători, preferă singurătatea și se tem să abordeze o femeie.

În această clipă îmi amintesc de un foarte bun prieten. Ani de zile el a fost îndrăgostit de aceeași fată, însă fără să îi mărturisească sentimentele. Nu se simțea îndeajuns de atrăgător, iar acest lucru l-a ținut pe loc. Deși am încercat să-i explic în fel și chip că teama lui nu era justificată și fata ar fi putut să îl placă fără probleme, nu a acționat. Nu se simțea demn de ea, așa că a preferat să nu intervină în viața ei sub nicio formă. Această neîmplinire a tinereții l-a afectat atât de tare încât, ce credeți, a „contrazis” Mama Natură și a dobândit acea frumusețe exterioară după care tânjea. Să spunem că a învins destinul cu succes!

Prietenul meu a recurs la toate metodele posibile pentru a dobândi un trup frumos, dar mai ales pentru a se simți mândru și bine în pielea lui. Acum este un bărbat complet, care are tot ceea ce își dorește, mulțumit de propriul aspect și atât de încrezător în el însuși încât ar putea cuceri oricând și la orice oră orice femeie.

Încrederea în propria persoană este extrem de importantă. Oamenii văd ceea ce vrei să le arați. Dacă tu te simți un om frumos și te comporți ca atare, la fel te vor percepe și ceilalți oameni. Așadar, pentru a fi o persoană împlinită și fericită, fă tot ceea ce este nevoie pentru a dobândi încredere în tine însuți. Adoptă un stil de viață sănătos, mergi la sala de fitness și fă atât de mult efort pe cât îți este recomandat, mănâncă corect și doar cât este necesar, nu te sfii să consumi suplimente naturale, nu ocoli curele de detoxifiere și dacă trebuie, îți poți administra inclusiv steroizi anabolizanti dintr-un magazin de steroizi avizat. Nici operațiile estetice nu sunt de neglijat dacă simți că ai nevoie de ele.

Viața este extrem de scurtă și este păcat să o trăim fiind nefericiți, complexați, nemulțumiți sau simțindu-ne urâți. Nu există oameni urâți, există doar oameni neîngrijiți, delăsători sau puturoși. Dacă vrei, poți fi omul frumos care visezi să fii. Complexele nu te ajută cu nimic, scapă de ele prin orice metodă posibilă. Mergi inclusiv la psiholog și nu uita, uneori complexele sunt doar în mintea noastră. De cele mai multe ori teama nu este deloc justificată, dar dacă nu se poate altfel, pune în aplicare toate soluțiile posibile pentru a deveni o persoană sănătoasă, frumoasă și fericită.

Tu ai avut vreodată complexe fizice? Dacă da, cum ai scăpat de ele?

Ce ai fi dispus/ă să faci pentru a scăpa de complexe?

3 comentarii la „Și bărbații au complexe fizice

  1. cum sa nu aiba? au si ei destule chiar daca se feresc sa vorbeasca despre asta. Nu stiu cum sta treaba cu aceste suplimente dar, daca medicul este de acord si pe ei ii ajuta sa se simta mai bine, de ce nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *