Si tu te joci pe calculator?

Azi am înnebunit, o zi întreagă soțul meu sa jucat pe calculator, efectiv nu am avut loc sa fac nimic de el, am avut idei de articol, lucruri interesante și alte treburi dar efectiv nu s-a dat deoparte de la calculator. Am crezut inițial ca se joaca counter strike, a avut o perioada buna în care se juca non-stop,  nici mâncare nu ii trebuia din cauza acestui joc, dar m-am înșelat,  se joaca alt ceva, un joc cu lupte.

Când l-am întrebat unde la găsit, mi-a spus sec ca a cautat pe google jocuri cu lupte și a dat peste acest site care se încarcă foarte repede și nici nu se blochează deloc și nici nu are viruși. Era foarte încât de descoperirea lui, dar ii spun eu fericita, eu știam acest site de mult tip,  este locul unde găsesc o mulțime de jocuri, care asa cum spui și tu se încarcă repede și nici nu are viruși.  

L-am lăsat sa se joace pentru ca știam deja ca www.bugy.ro provoacă dependență și ca pur și simplu nu te poți dezlipi de calculator pana nu ajungi la finalul jocului. Dar sincer degeaba termin un joc pentru ca pe site găsești o mulțime de jocuri minunate cu grad de dificultate diferit menite sa te facă sa uiți o perioada de timp de probleme.

Și eu ma joc pe calculator diverse jocuri,  deși nu mai am timp din cauza fetitei mele, atunci când prind ocazia ma joc pe bugy.ro un site minunat unde găsești o multitudine de jocuri superbe care îți aduc aminte cu usurinta de copilarie. Ma bucur enorm ca am descoperit acest site cu jocuri pentru ca acum nu mai risc sa virusez calculator din cauza site-urilor mai puțin sigure și care pe lângă faptul ca îți pun în pericol laptopul se încarcă și greu sau mai rău de blochează.

Dacă și tu vrei sa petreci puțin timp de calitate la calculator, te invit sa faci o vizita site-ului bugy.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *