Tot ce vreau de pe tehnicbazar.ro

Se intampla deseori sa ai nevoie de diferite scule, materiale și sa nu stii de unde sa le cumperi. Exact asa am pățit și eu, m-am trezit ca s-au stricat unele din sculele cumpărate cândva de tatăl meu, era și normal atâta timp cât el nu mai este sa aibă grija de ele. Multe s-au schemat de când tatăl meu străbătea în lung și-n lat magazinele cu astfel de ustensile pentru a aproviziona garajul lui. Recunosc ca tatăl meu era bun la toate, chiar dacă era un simplu mecanic auto dar niciodata nu spunea nu unei provocări.

Asa cum spuneam mai sus, tata nu mai este, asa ca a venit rândul soțului sa aprovizioneze garajul primit „mostenire” sa spunem asa, dar el nu vizitează magazinele fizice el alege internetul care este în prezent cheia tuturor cumpărăturilor preferate de el când vine vorba de ustensile, a găsit un site – www.tehnicbazar.ro – un site unde găsești o mulțime de produse la preturi accesibile.

Trebuie să-ți spun ca de când a descoperit acest site, pur  și simplu a înnebunita, nu exista săptămână în care sa nu comande ceva, săptămânal este vizitat de cei de la Fan Curier cu o noua comanda. Candva nu ma gândeam ca va fi atât de pasionat de aceste lucruri dar totul s-a schimbat când a văzut ca bormașini și fierastraul electric nu mai funcționează.  A inteles și el cat de mult contează sa ai ustensilele necesare la indemana dar și intr-o stare buna de funcționare.

De ce sa alegi tehnicbazar.ro?

Raspunsul este simplu, în primul rand pentru faptul ca au preturi foarte bune, preturi accesibile la tot ceea ce ai nevoie, în al doilea rand pentru ca găsești o gama variata de produse, pe lângă asta ai livrarea în 1-2 zile, pentru 20 ron vei primi comanda acasă prin intermediul serviciilor celor de la Fan Curier.

Sotul meu nu s-a putut abține sa nu îmi arate acest site și recunosc sincer ca mi se pare uimitor, m-am uitat prin categoriile afișate și am găsit o mulțime de produse, unele utile și pentru o gospodina, am gasit saci pentru aspirator, dar și alte minunate lucruri la preturi foarte bune.

Am alcătuit și eu o comanda cu produse utile în gospodărie și pentru prima data am înțeles sentimentele soțului meu, atunci când vine curierul cu aceste minunății.  Îți sincer ca www.tehnicbazar.ro este site-ul ce trebuie salvat pentru ca este bazarul perfect pentru orice ai nevoie în locuință ta, este acel loc unde fiecare produs este bine așezat pe raft și aștepta ca tu sa îl iei acasă și sa-la pui la treaba.

În spatele site-ului veți găsi persoane ce sunt mereu alături de voi și va răspund la intrebari fără nici o problemă, veți găsi de asemenea un formular în care poți întreba orice dorești,  dar și o categorie cu intrebari frecvente, numai buna atunci când au nevoie de câteva lămuriri,  dar în cazul în care nu ai găsit răspunsul la întrebările tale acolo, nu ezita sa le trimiți în formularul de la contacteaza-ne.

 

2 comentarii la „Tot ce vreau de pe tehnicbazar.ro

  1. Nu prea ma pricep la partea asta, nu sunt eu responsabila in casa, dar par ca au preturi decente, iar unele dintre piese sunt indispensabile intr-o locuinta. Informatie data mai departe 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *