Un host de calitate

Am acest blog de ceva vreme, nu știu exact perioada dar de un an de când din justpink s-a schimbat în alinapink.ro am înțeles ca este important da ai în host de calitate. Conteaza foarte mult acest lucru, cineva îmi spunea ca un host bun pe ajuta la vizibilitatea pe google,  dar sincer nu știu dacă e asa cu adevărat.

Când am cumpărat alinapink.ro aveam o mare problema cu schimbările, erau multe și importante, am intrat și am cautat găzduire  site și am dat de acest rezultat: Hosting megahost.ro, am intrat pe site și am rămas plăcut supriza de ce am găsit aici. De exemplu: au un pachet de 0.99$ pe luna pentru host, sincer chiar dacă nu sunt experta dacă nu vrei sa cheltuiești foarte multi bani la început de drum poți opta pentru un astfel de pachet.

Mi se pare bine, atunci când începi un astfel de proiect sa optezi pentru pachete ieftine dar eficiente, si cu timpul sa treci la cele mai scumpe cu mai multe facilități.

Eu am fost indrumata referitor la alegerile pentru găzduire site și host și am făcut alegerile bune, ador alialina.ro și dacă ar pățit ceva mi-ar părea foarte rău,

logo

In momentul în care decizi sa faci un blog trebuie sa iei în calcul anumite lucruri, dar sa și înțelegi ca o data cu alegerile corecte vin și beneficii. Este ok dacă dorești sa începi cu un subdomeniu dar atunci când alegi un domeniu, fie .ro sau .com trebuie sa te gândești înainte,

Eu când am ales .ro deși mi-a fost teama ca nu voi ajunge unde îmi doresc, acum ma bucur ca a  facut-o pentru ca îmi ador blogul și tot ceea ce tine de el.

Ca sa închei,  consider ca megahost.ro este un loc bun de unde poți achiziționa un host bun, la preț avantajos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *