Adio parul nedorit

Hei, vreau sa iti povestesc ceva, acum vreo sase ani dezbateam impreuna cu colegele mele metode de epilare, care este mai eficienta, mai avantajoasa si mai la indemana. Recunosc ca in perioada aia lama era prietena mea, bineinteles pana la discutia aceea, mi-a intrat in minte ideea de a nu avea probleme cu epilarea aproape doua saptamani si ca pentru asta trebuie sa imi cumpar epilator. Zis si facut, am ajuns mi-am cumparat epilator si cand am ajuns acasa l-am pus in functiune. Am inceput cu entuziasm, dar a trecut repede, pentru ca colegele de munca au uitat sa spuna ca doare. Chiar si asa nu m-am lasat pana nu am terminat, desi cum inaintam putin cum injuram mai mult.

Ce-mi veni sa vorbesc despre asta, ei bine un afis vazut in zona in care locuiesc, scria mare si colorat epilare definitiva Bucuresti, atunci mi-am amintit de isprava mea, si ma gandeam cat de ok ar fi aceasta epilare, visul oricarei femei. M-am uitat ceva vreme la afis si am notat site-ul am intrat si am ramas placut uimita de ce am gasit acolo.

photo3123-289x300

De asemenea am aflat de o noua metoda de remodelare corporala, mai exact LPG Cellu M6 Bucuresti, aceasta metoda se face cu ajutorul unui aparat si te ajuta sa pierzi din kilogramele nedorite. Fiind o persoana care mereu s-a luptat cu kilogramele in plus aceasta metoda mi se pare super, chiar daca sunt de parere ca o dieta sanatoasa si sportul fac minuni, dar cand duci o viata complicata si ai un program incarcat…ei bine cam nu mai putem spune ca ai timp de alimentatie corecta sau sport.

Deci, am ajuns la o concluzie, fiecare femeie doreste sa atinga perfectiunea, fie ca vorbim de epilare, remodelare, infrumusetare, toate ne dorim sa aratam perfect, atat pentru noi cat si pentru societate, aceasta din urma fiind principala noastra problema. Dragile mele fiti fericite, si daca totusi nu esti inca, apeleaza la serviciile de care crezi ca ai nevoie dar in limita bunului simt, nu deveni o papusa Barbie, pentru ca si asa vei fi privita altfel decat tu iti doresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *