Cocos si lotiune de corp – Review

Fie vara, fie iarna pielea noastra are nevoie de ajutor pentru a trece cu brio de capriciile vremii, imi plac mirosurile dulci, si exact asta caut cand vine vorba de lotiuni de corp, dar pe langa asta prefer mai mult ca acestea sa ramana pe piele mai mult timp, exact asa este lotiunea de corp ce urmeaza sa ti-o prezint.

De Ziaja  ( se pronunta Jaia ) ti-am mai povestit, dar trebuie sa iti spun si ca unicul distribuitor de la noi este Face Bucharest, si ca produsele se pot gasi in farmaciile Belladonna, farmaciile Polisano, farmaciile Arta Farm, Farmacia TEI, in magazinele cu profil naturist si in Mall Baneasa (magazin naturist Remediavert),in Sectorul 6, galerie Auchan Militari (magazin naturist Remediavert), in Sun Plaza sector 4, la subsol, magazin naturist sau la BEBE TEI la parter, in Carrefour Vulcan sector 5 – magazin naturist Floare de colt, la Carrefour Grand Arena – magazin naturist Floare de colt, la Mega Mall sector 2 magazin naturist Naturescu, la Hanul lui Manuc – magazin naturist Rompamex, la magazinele Planteea in sectorul 6, la supermarketul Bebe Militari. Este important sa precizez asta pentru ca mereu mi-am dorit ca tu sa stii de unde poti achzitiona produsele prezentate.

ziaja coconut lotion 1

Aceasta loțiunea miroase divin, intra foarte repede in piele, nu lasa acea pelicula grasa pe piele, si mirosul persista. Imi place la nebunie flaconul, usor de folosit, fiind confectionat dintr-un plastic usor de apasat care te ajuta sa nu faci risipa de produs.

ziaja coconut lotion 3 ziaja coconut lotion 5

Am folosit deja jumatate de flacon, este pentru prima data cand ajung sa folosesc un produs zilnic, pentru ca efectiv nu ma pot satura de ea, imi place cu miroase la nebunie.

ziaja coconut lotion 4

Pretul produsului este aproximativ 19 lei – 200ml, si cum am spus putin mai sus il puteti gasii in farmaciile enumerate.

ziaja coconut lotion 2

Inca un avantaj in reprezinta capacul plat, perfect pentru a tine flaconul in pozitie verticala, astfel lotiunea va fi mereu usor de folosit, nu va trebui va chinuiti sa scoate produsul din sticla.

Stiam deja ca lotiunile de corp de la Ziaja ( Jaia ) miros divin, dar aceasta m-a cucerit, si o recomand din tot sufletul.

3 comentarii la „Cocos si lotiune de corp – Review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *