Comanda mea de pe Newchic.com

Mai tii minte ca recent ti-am aratat un wishlist cu produse de pe newchic.com, ei bine azi vreau sa iti arat o mica parte din produsele comandate, dar vreau sa specific ca inca nu au ajuns produsele, in momentul in care vor ajunge voi face un review detaliat cu ele, pentru ati specifica fiecare aspect de care trebuie sa tii cont atunci cand comanzi, si cum sunt produsele alese de mine.

In primul rand mi-am comandat o masca neagra, da ai auzit bine, mor de curiozitate sa vad cum e acea masca deja celebra pe facebook, aceea speciala pentru puncte negre.

fa336ac0-d269-469c-b6db-8aebb7fa3fc7

Aceasta masca ma facut curioasa, si promit solemn ca iti voi face un review complet despre ea.

e51080da-9d89-4a75-937c-4baf0ea37631

Aveam de la Miss Sporty un astfel de produs, dar acum vreo doua luni am reusit sa il stric, asa ca imi trebuie un nou peel off si pentru 3.31$ este mai mult decat perfect.

958d84f2-7708-4549-aece-3796df96e0c5

Acest colier nu se afla in comanda mea, dar mi se pare tare finut si trebuia sa ti-l arat.

Restul comenzii este supriza, abia astept sa ajunga sa iti arata produsele in realitate. Totusi trebuie sa spun ca pe newchic.com gasesti o multime de produse, nu doar haine si incaltaminte, gasesti produse cosmetice, genti, produse pentru copii si multe altele. Te invit sa dai o raita prin magazin sa vezi ce de produse minunate sunt disponibile pe site.

Am o veste buna pentru tine: beneficiezi de reducere 20% dacă introduci codul Arriana.

12 comentarii la „Comanda mea de pe Newchic.com

    1. O voi incerca pe sot, el are problemele astea mai intens ca mine, daca are efect la el, inseamna ca e foarte buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *