Crema depilatoare rapida – Farmec – Review

13603597_722104251264153_3320931975268465570_o

Despre aceasta noua gama marca Farmec am auzit de la Superblog, si tare mi-am dorit sa o incerc, asa ca am cumparat-o, am dat in jur de 11 lei, nu imi aduc aminte exact. M-a mirat mirosul, fiind unul placut la inceput, dar revin la asta dupa ce iti povestesc prima data cand am facut cunostinta cu un astfel de produs.

Eram mica, si am descoperit crema printre lucrurile surorii mele, am citit instructiunile si am inceput sa o aplic de picioare. Nu era in perioada cand parul de pe picioare dar nu imi pasa, curiozitatea era mult prea mare. Am aplicat crema, am asteptat si ma lovit o duhoare, nu pot sa il descriu, dar pe bune ca miroasea ingrozitor. M-am spalat la foc automat si picioarele mele tot miroseau, de unde sa stiu eu ca era normal pe vremea aia.

POZA

Sa revin la crema mea, am aplicat-o in aceeasi zi, curioziatea bat-o vina, am stat 3 minunte cum scrie pe ea, si nimic, asa ca am mai asteptat, in jur de 8 minunte, dar si pe flacon scrie asta ca poate dura intre 8-10 minunte, depinde de firul de par. Am asteptat sa ma loveasca mirosul…dar nu era, prezent era dar nu asa puternic ca cel din copilaria mea.

Am folosit creme si in zona axiala, am asteptat tot asa in jur de 8 minunte si rezultatul a fost wow, o piele fina, fara pic de par si fara lama sau ceara. Ce trebuie mentionat este faptul ca efectul dureaza pana la 4-5 zile, sper deosebire de lama care a treia zi incep sa se vada.

Daca as alege intre crema, lama, ceara sau epilator…ei bine crema ar fi pe prima pozitie, dar pentru ca timpul nu imi permite sa ma dantui cu crema pe picioare 8 min apelez deseori la lama, poate cand Maya se va mari si nu va fi curioasa de ce mami are crema pe picioare si dantuie de nebuna prin baie voi putea folosi linistita crema depilatoare.

Ca si concluzie…este rapida, depinde de firul de par, dar este eficienta, in maxim 10 minute ai picioare demne de zeita.

 

Un comentariu la „Crema depilatoare rapida – Farmec – Review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *