Fotograful perfect pentru nunta

Daca pana acum nu ti-am spus, ei bine iti zic acum, prietena mea cea mai buna se marita, sunt extrem de incantata, sunt in al nouale cer cand ma gandesc ca au facut pana la urma acest pas. Nu vorbesc de cununia civila, ci tot pachetul cu rochie de mireasa, invitatii, decoraciuni, fotograf si cameraman si tot ce cuprinde o nunta in adevaratul sens al cuvantului.

Sunt foarte incantat, dar ca prietena buna a ei ( una care petrece mult timp in fata calculatorului ) am primit o sarcina foarte importanta, aceea de a cauta fotograful perfect, mi-a spus clar ca isi doreste unul care sa se muleze conform nevoilor sale si care sa fie alaturi de ei de la inceputul evenimentului pana la sfarsit, sa nu fie pe graba, dar mai ales sa fie atent la detalii.

Mi-am amintit de jadoris.com, ii stiam de la o alta nunta la care am participat si stiam exact ca ei sunt echipa perfecta pentru nunta prietenei mele. Am intrat rapid pe www.jadoris.com si am luat legatura cu ei, am intrat la contact si am sunat-o pe Adina, pentru cei ce nu stiu cine este Adina, ei bine Adina si Andrei sunt in spatele site-ului jadoris.com, adica sunt fotografii perfecti pentru orice eveniment, i-am explicat despre ce este vorba, si a spus ca ma ajuta. I-am arata prietenei mele portofoliu lor si a ramas suprinsa ca doi oameni pot face asemenea minuni. Nu stii despre ce vorbesc, hai sa iti arat.

Cateva poze din portofoliu lor!

jadoris.com 1

jadoris.com 2

Sincer este imposibil sa ramai indiferent la aceste opere de arta, aceeasi reactie a avut-o si Alma ( prietena mea ) cand a vazut pozele prezentate pe site, stia exact ca de ei are nevoie pentru a avea parte de o nunta de neuitat.

Daca ar fi vorba de nunta mea, cu siguranta pe ei i-asi alege, stiu ca fac o treaba minunta si asta se vede din pozele postate pe www.jadoris.com. Pentru ca tot am adus vorba de site-ul lor, cred ca ar fi mai bine sa iti las numerele lor de telefon in cazul in care ai nevoie de serviciile lor, dar nu inainte de ati spune ca te invit sa vizitezi site-ul, dar in special portofoliu, pentru ca vei ramane placut impresionat de ceea ce vei gasi acolo.

Numerele de telefon le vei gasi pe site, dar ti le trec si eu, pentru ca niciodata nu stii cand ai nevoie de ei. Andrei – 076.788.0032; Adina – 074.651.5076 si adresa de mail office@jadoris.com.

Am rasfoit site-ul si mi-a placut faptul ca au spus ca ei merg oriunde le este acceptat pasaportul sau buletinul, cu alte cuvinte granita tarii nu este limita lor, ba din contra, merg oriunde doresc viitori miri, putand astfel sa fie alaturi de ei in ziua marelui eveniment.

jadoris-photography-black

In concluzie, iti spun un singur lucru, Jadoris Photography este exact ce ai nevoie daca iti doresti o nunta de neuitat, ei vor suprinde cadre minunte care vor pune in valoare frumusetea evenimentului, dar care vor emana dragostea voastra ori de cate ori acestea vor fi privite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *