Interfonul, o imbunatatire adusa blocurilor

Sunt o norocoasa, am avut ocazia sa locuiesc o perioada la buna la bloc, intr-un bloc situat in capitala, un cartier destul de bun, am stat la etajul opt, si pentru un copil cu cateva kg, scările erau cele mai bune prietene, le urcam si le coboram cat era ziua de lunga, pana cand au fost montate interfoanele.

Initial ma uitam la ele ca la masini straine, ce putea intelege un copil de 10-11 ani despre ele, dar cu timpul le-am înțeles rostul si ne-am împrietenit. Ajunsesem sa sun la el ca sa trimit pe ce cel ce era acasa sa cheme liftul, asta imediat ce imi deschidea usa de la intrare. Am crescut, am lasat blocul pentru o casa la curte, dar chiar si asa inca ma lovesc de interfoane, am prieteni care stau la bloc, si de fiecare data cand merg la ei, sunt nevoita sa sun, ca absolut niciodata nu tin minte combinatia care deschide usa.

gethumb

Lasand asta deoparte am vazut ca s-au schimbat foarte mult, nu mai este acel model vechi pe care il stiam eu, la blocurile noi, cele ce fac parte din complexele rezidentiale sunt altfel, mai noi si mai sofisticate, asa ca m-am apucat de cautat modele de interfoane si asa am dat de http://www.electrogrupproinstal.ro, o firma ce se ocupa exact cu asta, cu interfoane, am gasit o multime de informații si modele pe site-ul lor, avand o multime de functii principale, acestea fiind diferite de la model la model.

Am vazut ca ei ofera anumite servicii, de care aveti parte la semnarea contractului, servicii precum: revizii lunare, numar nelimitat de interventii, imbunatatirea si modernizarea sistemului de interfon, dar si chei pentru yale.

Recunosc ca nu stiam ca o astfel de firma exista, si nici ca au un pachet asa de variat de servicii, dar intotdeauna este bine sa te informezi, fie ca ai nevoie de astfel de servicii, fie ca nu, niciodata nu se stie cand ai nevoie de ajutorul lor.

Consider ca aceasta este o îmbunătățire ce trebuia adusa blocurilor din capitala si nu numai, pentru ca acestea ofera o siguranta proprietariilor. Pentru servicii impecabile apelati cu incredere la ajutorul celor de la Electrogrup Proinstal Invest, ei vor stii exact ce au de facut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *