La Strada – inghetata la suprapret

Ieri am fost la plimbare, am iesit cu sotul si doi prieteni ( un alt cuplu ) in parcul Carol, nu aveam chef sa iesim intr-un loc sofisticat, asa ca o plimbare de seara era perfecta. Ne-am oprit la Dines si am mancat, dezamagita am fost cand am vazut ca au renuntat la carnea de pui normala pentru cea facuta pe grill, buna la gust dar parca mai mult imi place cea clasica. Apoi am mers spre parc, ne-am plimbat si intamplator am ajuns sa bem un suc, bere sub pod – proasta alegere, cum am ajuns sa alegem acel „local” ei bine…misterioase sunt caile Domnului.

14102537_1175612395829182_3629204459737526191_n

Am „baut” ca mai mult a ajuns sa ude iarba – bleah la gust, deloc dulce – concluzie apa cu colorant…nu recomand.

Am plecat fara pitica si pentru ca ne astepta acasa trebuia sa ne intoarcem cu ceva pentru ea, si asa am ajuns intr-un supermarket, cu program non-stop, unde ne-am umplut mainile cu diverse atentii si cu un pahar de inghetata LA STRADA –  pana acum nu am manacat si pentru 7-8 lei ma asteptam la ceva mai special, dar supriza nu a fost deloc asa, o inghetata obisnuita, cu ambalaj fistichiu, si nu prea, si cu lingurita in cap.

Pentru 67g/120ml nu se merita, nu isi merita banii absolut deloc – pentru 8 lei cat este una gasesti altele la gramaj mai generos si mai ok, un exemplu bun e Nirvana, acelasi gramaj cred dar buna.

DSCN4956 DSCN4958

In concluzie, nu o recomand, mie personal nu imi place si de aceeasi parere sunt si cei ce au fost ieri cu mine la plimbare.

6 comentarii la „La Strada – inghetata la suprapret

  1. Mi-ai luat-o inainte cu acest subiect. Este cu adevarat foarte scumpa si nici chiar wow nu e! Adica nu e ceva chiar diferit sa isi justifice pretul. Am ajuns la concluzia ca tot ieftinele wafe sunt si cele mai gustoase.

    1. Asa este, nu își merita banii :(. Sunt unele la 2-3 lei yammy, are Mega Image 8 la 10 lei, la cornet, sunt super bune

  2. Gaseam pe la noi o inghetata foarte buna – 2 lei cupa (foarte mica), dar merita fiecare banut, mai ales ca aveau multe, multe sortimente, pentru toate gusturile. Nu stiu unde au disparut, ca nu i-am gasit anul acesta.

    1. Ma dezamăgit, trebuia sa spun lucrurilor pe fata :). Chiar nu își merita banii, mai bine dau 7 leu pe o nirvana sau cat costa, aia e mai buna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *