Lenor – deloc unstoppable

Ați văzut ultima reclama la Lenor???? Aceea cu tipa blonda parca și cu lenor perle, care că este unstoppable, alta vrăjeală ieftina, pardon rectific…deloc ieftina.

Îmi place Lenor, îl folosesc de ani buni, îl mai schimb din când în când dar mereu revin la el, cel albastru este preferatul meu. Am ajuns intr-o zi intr-un magazin cu multe chestii, după…nu mai știu ce exact, dar am plecat de acolo cu noul Lenor, am dat 19 lei, cam pe acolo se învârte prețul 18-20 lei depinde de magazin, bineînțeles.

20160829_204416

Miroase bine,  dar în cutie, pe haine…aceasta dispare. L-am folosit cum spune în reclama – direct in cuva mașinii de spalat, l-am pus și în recipientul special pentru balsam, și același rezultat…pauza miros.

20160829_204447

20160829_204457

Trebuie sa spun ca mai bine miroase balsamul primit de la Buzzstore, Silan Soft&Oils parca se numea. Acela cu adevărat face ceea ce spune, sau măcar își păstrează mirosul dupa spălarea. Mare dezamăgire din partea acestui nou produs, speram sa fie ceva de capul lui, mai ales ca prețul pentru 180gr, este destul de piperat.

20160829_204433

Concluzia este următoarea,  nu merita 19 lei, cat am dat pe el, raman la balsamul normal, dacă ma gândesc mai bine si cel marca Cora miroase mai bine și costa 10 lei.

L-ai încercat? Ce părere ai despre el?

13 comentarii la „Lenor – deloc unstoppable

  1. M-ai băgat în ceata. Mi-a ramas gandul la varianta rozalie și acu nu mai știu dacă are rost sa incerc sau nu..

  2. pai perlele astea nu se puneau in dulap? nu mai inteleg nimic… ma uitam si eu lung la ele, dar nu m-a convins pretul. eu am tot un silan acasa, mi-a ramas gandul la soft&oils si am inceput sa le incerc pe toate

  3. Sincer eu sunt foarte incantata,mirosul se pastreaza,mult dupa uscarea hainelor. Am incercat cel auriu,dar incerc si celelalte doua ?

  4. Perlele se pun in cuva, dupa ce ai pus SI balsamul de rufe 🙂 acestea intensifica mirosul si combinate cu diferite balsamuri creeaza miresme diferite. Folosite fara balsam de rufe nu au niciun efect.

  5. Buna ziua, Alina! Incearca parfumul de rufe „Doussy” de la Lidl…! printr-o intamplare am nimerit intr-un magazin si am cascat gura pe acolo…; pot spune ca nu il au mereu (caci am mai incercat sa-l cumpar), ca este foarte bun, miroase perfect echilibrat, nu lasa tenta aceea de „partunjel”, la final cand rufele sunt uscate, tenta pe care din nefericire mai toate chestiile „de parfumat si inmuiat rufe”, o lasa, nu trebuie pus mult, si se adauga tot asa, in timpul spalarii; nu ingalbeneste, nu flescaieste rufele dar le face mai placute la atingere…, si miros bine; au si balsam din marca asta, insa eu nu folosesc, din motive de „patrunjel”… :)))) ; exista doua variante, si anume: „flower magic” si „pure fresh”; nu le au mereu, iar atunci cand am gasit eu, ramasesera la „(…)raftul unde se duc produsele care nu s-au epuizat, din promotii” (din ceea mi-a spus o doamna angajata); iata si un link: http://offers.kd2.org/ro/ro/lidl/pdGGb/ . Incearca-l, nu cred ca vei regreta! ❤

  6. Ce sa ma mai fac cu balsamurile astea, ca pe toate le-am incercat, semana, silan, cocolino, lenor, niciunul nu miroase rupa ce se usca hainele, il pun in masina la ultima limpezire, ca nu cumva sa se dilueze cu apa si sa-l ia in timpul spalarii sau altcandva, nici nu stiu ce sa mai incerc.

    Am o vecina, cand isi usca hainele pe sarma, afara, miroase toata strada de la balsam, cand treci pe drum, daca ea e in curte, ii simti hainele cum miros, ma disperaaaa!!!!

    Ce sa mai fac?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *