Oja de weekend #3

Hei, ieri ma tras chiulul, si azi incep cu manichiura de weekend, am ajuns la concluzia ca zilnic ajung in piata ( fiind locul cu minunatii din cartierul meu ) si pentru ca acolo gasesc orice, niciodata nu plec fara oja, oje sau briz-briz-uri pentru unghii – s.o.s am devenit maniaca.

Mi-a parut sa ca nu am reusit sa realizez articolul pentru provocarea de ieri, dar recunosc ca talentul in pictura fuge si cand am nevoie mai mare de el, asa ca la randul meu dau bir cu fugitii cand vine vorba de astfel de unghiute, totusi am admirat in secret (shh sa nu spui la nimeni ) operele de arta ale fetelor ce s-au inscris la provocare.

Am fost harnicuta azi, si m-am prezentat la shopping de dimineata, asa ca m-am intors acasa cu trei oje noi, si doua cutiute cu sclipici – 12.5 lei am dat in total – o nimica toata.

14183697_1176239299099825_2519902115522738674_n

Rezultatul este acesta, iti place?

oja de weekend oja de weekend 1 oja de weekend 2

Am ales-o pe cea mov, era de asteptat nu? Trebuie sa iti spun cei drept ca ma uimit, are un luciu dragut, ca de gel, si nu miroase a acetona, nu stiu cat va rezista pe unghii dar nici nu imi pasa, ca la cat de des imi fac eu unghiile, acest aspect este irelevant.

Ce zici de alegerea mea, pentru acest articol?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *