Prietena mea se muta

Imi aduc si acum aminte ziua in care tatal meu a zis ca ne mutam, lasam apartamentul de la bloc pentru o casa la curte, veselie mare pe mine, copil fiind, dornica sa explorez lumea si sa vad locuri noi. A venit ziua mutarii cu pasi repezi si toate bunurile noastre au fost puse intr-un camion si aduse la noua adresa. A trecut timp de atunci, saisprezece ani mai exact, dar si acum aceasta casa este perfecta pentru mine si familia mea.

Acum vreo cateva luni am primit vestea ca prietena mea se muta, a fost un moment trist, dar stiam ca pentru ea va fi o exeprienta minunta, avand ocazia sa cunoasca oameni noi si locuri noi. A avut nevoie de o masina si de ajutor, avand destul de multe lucruri de urcat in masina. Am cautat pe internet sfaturi utile pentru mutari, cateva trucuri perfecte a te muta fara mici incidente.

Pe site am gasit o multime de sfaturi care i-au fost de mare ajutor, dar tot aici am gasit si un link catre o firma specializata in mutari, si astfel intreaga povara s-a transformat intr-o joaca.

firma de transport mobila

Prietena mea a trebuit doar sa etichete cutiile, in rest a stat linistita in timp ce personalul calificat de la starmove.ro s-a ocupa de incarcarea acestora in camion, daca la inceput Alma ( prietena mea ) nu se gandea ca ar putea incapea toate lucrurile ei in masina, ei bine echipa trimisa in ajutor s-a descurcat remarcabil si le ramas si loc in camion.

Trebuie sa iti spun ca tot ei i-au oferit cutiile, pentru ca a specificat in timpul discutiei telefonice cu ei ca doreste sa impacheteze singura lucrurile, stii ca noi fetele suntem mai nostalgice, asa ca in timp ce impacheta isi lua ramas bun de la fiecare coltisor la apartamentului.

Desi pentru mine nu a contat atat de mult cand m-am mutat, daca ar fi sa o iau acum de la capat, ei bine povestea s-ar transforma intr-un lacrimogene, pentru ca fiecare piatra, imi aduce aminte de cateva ceva, ba chiar imi aduce aminte de cate o buba de pe picioare, loc in care a ramas semn acum.

Cei de la starmove.ro s-au comportat exemplar, pe langa faptul ca au incarcat masina tot ei au si descarcat-o punand toate lucurile in noua casa, pe cand Alma se si visa in noua casa. M-am bucurat alaturi de ea cu aceasta noua etapa din viata ei, pentru ea fiind o schimbare majora, si chiar daca timpul de parcurgere s-a schimbat din 10 minunte intr-o ora, ei bine ma duc cu drag de fiecare data, pentru ca noua sa casa arata divin si trebuie sa creem noi amintiri, nu?

Sincer vreau sa iti mai spun un lucru, este adevarat ca o mutare reprezinta o adevarata schimbare, dar atunci cand trebuie sa o faci fa-o cu sufletul deschis, nu regreta pentru ca aceasta schimbare poate fi una benefica si plina de realizari, nu conteaza ca de la apartament te muti la curte sau viceversa, apeleaza pentru asta la profesionisti, apeleaza la starmove.ro este stiu exact ce au de facut in aceste conditii.

 

15 comentarii la „Prietena mea se muta

  1. Pe cei de la Starmove nu ii stiu, dar atunci cand ne-am hotarat sa ne mutam, am luat hotararea sa apelam la o firma si nu am regretat niciun moment: lucrurile au mers foarte usor, intr-o singura zi ne-au adus totul intr-o stare foarte buna, am scutit timp si energie cu ocazia aceasta.

    In alta ordine de idei, ai o leapsa la mine pe blog 🙂

  2. Si eu ma atasez de lucruri si imi este tare greu sa ma mut sau sa renunt la anumite obiecte. Nu stiu de ce sunt asa! Sunt cazuri in care ai nevoie de ajutor iar aceasta firma pare sa fie solutia ideala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *