S-a stricat centrala

Anul acesta a fost unul tare special, in sensul ca de fiecare data cand am rezolvat una in maxim doua zile se strica altceva…asa patesc din decembrie anul trecut, am început cu ochelarii care mi s-au rupt din senin, apoi a urmat laptopul si tot asa pana la centrala electrica, totusi trebuie sa ii multumesc lui Dumnezeu ca nu s-a stricat in toiul iernii, cand aveam mare nevoie de ea.

Cum la asta nu se pricepe nimeni din familie sa o repare a trebuit sa apelez la specialisti, acum sincer decat sa o stric mai rau, mai bine platesc persoane specializate sa o faca, nu?

Domnul specialist mi-a spus ferm si clar ai nevoie de un nou cot evacuare centrala termica, m-am uitat ca mata in calendar, sincer iti spun dar m-am conformat si am inceput sa caut la magazinele de specialitate din cartier, cat e ziua de lunga am umblat dupa el si nu l-am gasit.

Am apelat la „prietenul” google si am cautat cot evacuare centrala termica si ce sa vezi  am gasit pe shop-einstal.ro exact modelul de care aveam nevoie, la un pret foarte bun.

cot-centrala-la-45grd-60100-304-369x369

L-am comandat si imediat ce ajuns domnul specialist s-a apucat de treaba, pana seara centrala termica functiona din nou.

De ce sa alegi shop-einstal.ro?

Eu recunosc ca l-am ales din pura intamplare, dar dupa ce am vazut rapiditatea cu care sunt procesate comenzile si livrate am ajuns la concluzia ca bine am facut ca i-am ales, asa centrala mea functioneaza din nou si cu siguranta nu voi mai avea probleme cu ea in viitorul apropiat.

Tot pe shop-einstal.ro poti gasi materialele necesare pentru intalatiile sanitare, acestea avand si ele preturi accesibile, de asemenea in cazul in care aveti vreo intrebare, aveti un formular de contact special realizat pentru a fi folosit in acest scop, de asemenea trebuie sa iti mai spun ca ii puteti contacta la numele de telefon: 0766.261.389; 0766.261.392 si ca programul de lucru este luni-vineri 9am-18pm,
sambata 9-14.

Am tinut sa iti spun toate astea pentru ca eu am ramas profund impresioanta de serviicile impecabile de care au dat dovada. Iti pot spune ca si domnul specialist mi la recomandat si s-a bucurat cand i-am spus ca de pe site am comandat piesa necesara.

Ma bucur enorm sa vad cat de mult evoluam, in trecut era dificil sa gasim unele piese, dar acum ca internetul este accesibil tuturor, ne usuram viata apeland la el ori de cate ori avem nevoie de informatii sau de produse ce se gasesc greu un magazinele obisnuite. Am ajuns sa cred ca magazinele online sunt mai bine aprovizionate decat magazinele fizice, dar asta este de inteles, intr-un magazin fizic spatiul este limitat pe cand in cel online, ei bine stii deja ca este nelimitat.

Pentru ca sunt foarte fericita ca am reusit sa repar centrala cu bani putini, pot spune, nu imi mai ramane decat sa te invit pe site-ul shop-einstal.ro ori de cate ori ai nevoie de vreo piesa sau de ajutorul lor, ei cu siguranta vor stii ce este de facut.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.