Scaune ergonomice pentru Maya

Viata alaturi de Maya e o aventura, este imposibil sa te plictisesti cat timp ea este prin preajma, am descoperit o altfel de lume de cand s-a nascut si ea descopera lumea pe zi ce trece. Creste cat vezi cu ochii si zilnic spune cuvinte noi, dar si lucruri noi.

Azi a descoperit scaunul, nu ii zice scaun ci taun dar noi stim ca despre scaun vorbeste, fie cel din bucatarie, fie cel din curte sau cele de unde mergem in vizita ea trebuie sa aiba tanul ei ( scaunul ei ). Intr-o dimineata mi-a venit ideea de ai cumpara un scaun special pentru ea, asa ca am cautat scaune ergonomice copii, am gasit un site minunat cu o multime de modele colorate perfecte pentru copii.

moll people Champion right up Maximo15 Ergonomie Richtig Sitzen hoehenverstellbarer ergonomischer kinderschreibtisch jugendschreibtischPe Moll.ro am gasit o multitudine de modele special realizate pentru pitici nostri, care au nevoie de o pozitie cat mai corecta de a sta la birou. Hai sa iti dau cateva motive pentru care at trebui sa alegi un scaun ergonomic pentru copilul tau, in primul rand înălțimea scaunului este corecta cand unghiul format de coapse si trunchi esre usor obtuz si talpile picioarelor sunt rezemate complet pe podea. Nu cred ca vrei sa aiba probleme cu spatele piticul tau, sunt sigura ca  la fel ca si eu iti doresti un copil sanatos, care sa aiba o pozitie corecta in timpul studiului, tocmai de aceea trebuie sa te gandesti foarte bine cand alegi mobilierul pentru ei, pentru ca orice lucru le poate dauna.

Scaunele ergonomice sunt foarte utile si special realizate pentru o poziționare cat mai corecta a corpului in timpul studiului.

Eu am ales, am gasit biroul perfect pentru Maya si ea are tanul ideal pentru o crestere corecta. Desi mai este destul timp pana vom merge la gradinita sau scoala, consider ca mai bine ma informez dinainte despre produsele ce vor intra in contact cu micuta mea.

17 comentarii la „Scaune ergonomice pentru Maya

  1. Sa-ti spun sincer, si eu am nevoie de un astfel de scaun! Ma doare spatele si coloana de la scaunul pe care il am la birou…deloc confortabil!!! Cine o fi inventat asemenea scaune proste de stat toata ziua in ele???

    1. Stiu ce zici, asa am patit eu la actualul meu loc de munca, aveam un scaun tare incomod, cu timpul l-au schimbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *