Tipuri de inele pentru barbati

Cu toate ca femeile sunt innebunite dupa bijuterii, acestea nu reprezinta un concept strain nici pentru barbati. Ba mai mult, in ultimul timp din ce in ce mai multi barbati achizitioneaza si poarta inele, si nu ma refer aici la barbatii care poarta inel pentru a arata celor din jur care este starea lor civila. Lasand deoparte aceasta categorie de barbati, cei care nu sunt casatoriti poarta inele din mai multe motive. Dintre acestea cele mai importante sunt legate de faptul ca purtarea unui inel ofera un aspect mai placut precum si daorita faptului ca respectivii barbati doresc sa transmita un mesaj prin intermediul inelului pe care acestia il poarta. Datorita acestor motive si nu numai, specialistii din domeniul bijuteriilor au realizat mai multe tipuri de inele destinate barbatilor. Dintre acestea, amintesc:

  • Inelul fashion este acel inel de care nu vrei sa te desparti indiferent de situatia in care te afli. Pentru a raspunde acestei nevoi cei care au creat acest inel l-au gandit in asa fel incat acesta poate fi purtat la orice tinuta vestimentara si in orice situatie, fiind alaturi de verigheta cel mai versatil inel.
  • De pe degetul barbatului casatorit nu trebuie sa lipseasca sub nici o forma verigheta. Chiar daca in ultima perioada pe piata de profil au aparut din ce in ce mai multe tipuri de verigheta, acesta, din punctul meu de vedere trebuie sa fie cat mai discreta si eleganta in acelasi timp. Pana la urma nu porti verigheta pentru a iesi in evidenta doar datorita acestui motiv, nu-i asa?
  • La fel ca si in cazul numarului de inmatriculare de la masina unde poti sa iti pui cifre sau litere preferentiale, acelasi lucru este valabil si in cazul inelului. De asemenea, sunt la moda si inelele care simbolizeaza o anumita pasiune pe care cel care poarta inelul o are.
  • Inelul cu diamante nu reprezinta doar una din dorintele femeii ci este valabila si in cazul barbatilor. Chiar daca la prima vedere am putea spune ca diamantul este destinat exclusiv femeilor, exista si bijuterii din diamant care sunt destinate barbatilor, si nu ma refer doar la inele.

Daca in ceea ce priveste cele mai importante tipuri de inele destinate barbatilor ne-am lamurit, in finalul acestui articol trebuie sa scriu si despre materialul din care acestea sunt confectionate. Astfel, alaturi de aur si argint, inox-ul reprezinta unul din cele mai populare materiale din care barbatii isi doesc sa fie confectionate inelele pe care acestia le poarta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *