Ziua de curatenie

Azi m-am trezit cu un singur gand – curatenie generala – recunosc ca am tot amanat-o dar azi am decis ca este timpul, mai ales in conditiile in care cat e ziua de lunga ma lovesc de diverse lucruri, ba jucarii, ba piese de puzzle, ba cutii de tic-tac, sau te mai miri ce, na asa este cand ai copil…acum le aduni…acum sunt la loc.

Am inceput de la prima ora, am dat drumul la muzica si am inceput, am scos covorul, am scos spalat parchetul, am mutat tot prin camera dand un aer nou incaperii si cand am ajuns la canapea, supriza, am mutat-o dar am fost nevoita sa o pun in acelasi loc, pentru ca Maya ii facuse un nou model, a considerat ca nu este frumoasas cu un singura coloare asa ca i-a mai adaugat ea vreo zece, toate cerate din noua ei trusa de culori.

personal calificat

Asa m-am trezit cu trebuie sa apleze la specialisti, am cautat informatii despre curatenia casei tale si pe langa multitudinea de informatii utile gasite pe site, am gasit si un articol care facea trimitere la www.premiercleaning.ro, o firma ce se ocupa exact cu ceea ce eu aveam nevoie, curatenie in casa, mai precis, pe langa curatenie se ocupa si cu scoaterea la lumina a canapelelor si fotoliilor. Daca la restul curateniei ma descursc…ei bine sa scot desenul Mayei aveam nevoie de ajutor, asa ca am pus mana pe telefon si am sunat la numarul de pe site ( 0722.381.928 ) am luat legatura cu cei de acolo si am stabilit toate detaliile. Am profitat de ocazie si am cerut o ofera personalizata si pentru ca oferta a fost una destul de generoasa am curatat si celelalte canapele si casa.

Am avut parte de servicii imecabile, dar am primit si sfaturi cum pot ferii canapelele de mainile fetitei mele, am primit informatii pretioase care ma vor ajuta pe viitor sa cresc durata de viata a obiectelor de mobilier. Cand am luat legatura cu ei nu ma asteptam sa fie asa de cumsecade, dar m-au suprins placut si voi recomanda serviciile lor tuturor cunostintelor mele, mai ales celor care au copii, ele stiu exact despre ce vorbesc.

Dupa ce au intervenit si am readus la viata canapeaua, am terminat curatenia in doi timpi si trei miscari, iar timpul ramas l-am petrecut cu fetita mea.

Cred ca orice mamica are nevoie de un as in maneca, mai ales in situatii de genul aceasta, situatii in care nu mai vezi luminita de la capatulul tunelului, si cand vorbim de o canapea noua in culori deschise…ei bine sigur nu o mai vezi. Eu am salvat numarul lor si cu siguranta vor fi prima mea solutie atunci cand voi mai avea astfel de probleme. Cu un copil nu se stie niciodata de probleme intamini, tocmai de aceea eu consider ca este important sa alegi compania potrivita pentru tine, mai ales atunci cand vrei sa faci mutari si operele de arta ale copiilor nu iti dau voie.

Eu aleg primercleaning.ro tu ce alegi?

7 comentarii la „Ziua de curatenie

  1. Eu m-am pricopsit cu niste canapele de piele de la socri care aratau bine pana sa apara Criss. Acum sunt pe alocuri mazgalite, au pocnit un pic in 2 locuri si nu stiu cum sa le scot la capat. Noroc de tine ca vii cu cele mai bune solutii

  2. Uneori curatenia trebuie facuta de profesionisti si ma bucur ca aceasta firma este exact ceea ce cautam si eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *