Aroma de cafea cu KaffeRoma

Îmi amintesc cu drag perioada în care toată casa era învăluita în ademenitorul miros de cafea proaspăt făcută, părinții mei amândoi erau iubitorii de cafea, nu exista dimineață sa nu o bea. Imi amintesc cu tatăl meu face un ibric generos pentru ca se pregătea de o noua tura de munca, era șofer și niciodată nu pleca de acasă fără sa bea cafea sau fără cutia de ness. Asa am crescut, și prin urmare am devenit la rândul meu consumatoare de cafea, cumva am luat locul părinților mei, care au renunțat la cafeaua clasica și au trecut la pliculețele acelea ce conțin zahar, lapte și cafea, iar eu am lăsat ibricul și am trecut la capsule de cafea.

Cum adică capsule de cafea?

Știu sigur ca ai văzut pana acum reclamele la acei mici robotei ce pot realiza cea mai sofisticata cafea, hai ca este sincer imposibil sa nu-l fi vazut macar o data intr-un magazin. Stiu sigur ca eu am facut-o, l-am vazut si desi am si baut o cafea realizata la acest micut robotel.

Totusi daca robotelul ( aparatul ) il gasim in magazinele de specialitatea, trebuie sa iti spun unde gasesc capsulele minune, nu?

nespresso-brasile-1-570x708

 

Capsule cafea – kafferoma.ro

Aceste mici capsule fac diferente, pentru ca modalitatea de a face cafea a evoluat, si simplu ibric a fost inlocuit de masinarii destepte ce pot face minuni printr-o simpla apasare de buton. Intr-un timp foarte scurt o minunatie de cafea este gata, o poti savura fara sa iti faci griji ca ai facut mizerie, pentru ca dupa ce procesul este finalizat nu trebuie decat sa indepartezi capsula si gata.

Este bine ca a aparut acest mititel aparat si bineinteles capsulele de cafea, dar trebuie sa stim stim bineinteles cum sa le alegem, dupa preferinte si sa se ridice la nivelul asteptarilor voastre.

Asa cum am spus mie imi place aceasta cafea, desi beau cafea destul de des, fie la capsule fie la plic, acest ritual face parte in viata noastra, si ne face ziua mai frumoasa, indiferent de situatie acestea fac diferenta. Atunci cand trezitul este imposibil, sau pur si simplu nu ne putem concentra o cafea buna face ca totul sa fie mai usor, nu degeaba reclamele difuzate la televizor ne arata acest lucrur, pentru ca este mai mult decat sigur ca o cafea de calitate face viata mai frumoasa.

Ma bucur ca lumea evolueaza asa de repede, desi multi ar aprecia clasica cafea la ibric, la fel de multi ar aprecia capsulele de cafea sau cum tineretul din ziua de azi prefera, cafeaua la aparat, acelea disponibile in magazine sau in unele corporatii, indiferent de tipul de cafea, acest viciu, pentru ca il putem numii viciu, ne face viata mai frumoasa, mai usoara si plina de savoare.

Daca vrei sa incerci si tu o cafea de acest tip, nu iti mai ramane decat sa intri pe site si sa iti alegi aroma preferata, pentru ca aici este cu adevarat raiul cafelei, fiind de mai multe feluri si cu diferite arome, asa ca gandestete bine ce curiozitati ai si ce ai vrea sa incerci si achizioneaza ceea ce vrei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *