Asta e pilota mea

Cand eram copil imparteam patul cu sora mea, cand am crescut am capatat camera mea, implicit pilota, perna, patul si tot ce tine ce acest domeniu. Dupa ce m-am maritat…ei bine situatia s-a schimbat pentru ca am ajuns iar sa impart patul cu cineva.

Am ajuns sa impartim pilota pana cand aceasta nu ne-a mai ajuns, si efectiv aveam nevoie de inca una, nu de alta dar eu mereu ma trezeam dezvelita si sotul meu infasurat ca intr-un cocon. Am inceput sa cautam peste tot  o pilota sau o patura suficient de mare pentru amandoi, si asa am dat de elider.ro, nu stiam de acest site, si regret ca nu am auzit mai devreme de el, mai ales acum cand am vazut cate minunatii gasesti aici la preturi foarte bune.

Am rasfoit site-ul si am gasit cateva pilote foarte frumoase, si din acele modele mi-am ales una perfecta pentru noua viata de cuplu ce ne asteapta.

PILOTA-INFINITY-LUXURY-FETE-100-BBC-200X220-20028-med

Am ales una perfecta cu latime 200 cm si lungime 220 cm, dar pe langa acestea sunt si alte modele si dimensiuni.

PILOTA-CU-FLORI-BBC-60-28112-med

Indiferent de marimea dorita aici vei gasi o multime de modele perfecte pentru orice. Fie ca este in cautarea unei pilote, platuri sau chiar unor prosoape de calitate in acest magazin le vei gasi pe toate si nu numai.

M-am bucurat enorm cand am gasit acest site, pentru ca aici am gasit o multime de produse, și pentru ca preturile la pilote erau foarte bune am cumpărat doua, și acum zilnic ne auzi prin casa : asta e pilota mea!

7 comentarii la „Asta e pilota mea

  1. Vreau si eu o pilota moale si usoara care sa ma incalzeasca in noptile reci de iarna. Am gasit pe site cateva modele foarte faine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *