Cadoul de la Viva

Ador cartierul în care locuiesc, nu este cel mai ok din capitala, dar este foarte bine aprovizionat, aici găsesc mall-uri, o piată ieftina și cu multe lucruri, doua oficii postale, multe supermarketuri, și o mulțime de alte lucruri. Când am auzit ca ma mut am sărit în sus de bucurie, când am văzut cartierul…entuziasmul s-a dus, când m-am obișnuit cu el, entuziasmul a reaparut.

In place piața de aici, e foarte bine amplasata ( maxim 10 minute de unde locuiesc eu) și foarte bine aprovizionata, multe magazine cu preturi ok. Pot spune ca poți trai decent dacă nu ai prea mari pretenții.

Azi am fost la posta, am ridicat un colet ( îți voi arata intr-un alt articol ce conține) și am făcut diverse cumpărături,  printre care și revista VIVA,  sincer nu mai știu când am cumpărat ultima data o revista. Mi-as fi dorit sa găsesc numărul anterior, cel ce avea cadou un rimel, am auzit de pe Facebook de el, dar la acest număr cadou primești o loțiune micelara – Ivatherm.

Loțiune micelara Ivatherm

Mi-a stranit curiozitatea și am incercat-o imediat ce am ajuns acasă.  Este ok, îmi place mirosul ei, capacelul care se închide destul de bine, cantitate destul de ok, 100ml, suficient pentru o perioada de timp.

Preț revista : 9.9 lei

Ai încercat aceasta loțiune micelara, ce părere ai despre ea?

Un comentariu la „Cadoul de la Viva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *