Comanda mea de la Gearbest.com

Despre Gearbest.com nu ti-am vorbit pana acum, si cei drept am vrut sa vad calitatea produselor si aceasta a fost ok. M-am indragostit de tricou, ti-l voi arata mai jos, geaca sotului este ok, putin cam subtire, i-am luat o marime mai mare decat trebuia, dar intr-un fel respecta pozele de pe site, si cel de-al treilea produs, ei bine…mi-am luat o marime mica, regret enorm, imi doream de mult o astfel de bluza, dar este micuta rau de mine.

Comanda a ajuns la posta vamala, pentru care am platit 8 lei – taxa de prezentare colet la vama. Pentru prima data m-am abtinut si l-am desfacut acasa, pentru ca vroiam ca sotul meu sa vada geaca. A fost dezamagit cand a vazut ca ii este mare si ca este subtire, da, nu este pentru sezonul aceasta, este mai mult de primavara, sau serile reci de vara.

geaca-piele-1 geaca-piele

Geaca – Link 

Marimea este mare, si din cauza asta se aseaza ciudat pe sotul meu, asa cum am zis este subtire, totusi este ok, ca si produs este bine lucrat, dintr-un material bun.

tricoul-vulpe-1 tricoul-vulpe

Tricou – Link

Vulpea m-a cucerit, imi place desenul la nebunie, este colorat, nu se strica la spalat, materialul desi este supraelastic, imi place, finut, usor de calcat, si chiar ok, plus ca are un pret foarte ok.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *