Cum sa ai grija de telefonul tau. Husele – protectie sau aspect?

Telefonul este probabil unul dintre cele mai utilizate dispozitive. Acestea au trecut printr-o puternica transformare in decursul timpului si au influentat foarte mult vietile noastre. Datorita nevoii de a fi la zi cu ultimele stiri, noutati si in contact cu cei apropiati, telefonul este purtat mai tot timpul, in mai toate activitatile si locurile.
Preturile pe care le au telefoanele au crescut direct proportional cu tehnologiile folosite si implementate in acestea. Pe de alta parte, insa, telefoanele pot fi destul de sensibile la diferitele actiuni la care sunt supuse sau la diferitele medii in care sunt folosite. Din aceste motive, trebuie sa fii atent la cateva detalii atunci cand doresti sa ai grija de telefonul tau.

Fii atent la spatiul in care il tii

Unul dintre principalele aspecte atunci cand iti doresti sa ai grija de telefonul tau este sa fii atent pe unde il tii. Multi dintre noi folosim diferite buzunare atunci cand purtam telefonul. Acestea pot fi mai stramte sau mai largi, insa indiferent de marime, pot produce pagube gadget-ului. Cum? Ei bine, de multe ori cand folosim un buzunar stramt, presiunea pusa pe telefon, la diferite miscari pe care le facem, poate fi destul de mare. Acesta se poate indoi sau crapa cu usurinta la modificarile de pozitie facute brusc. Pe de alta parte, atunci cand buzunarele folosite sunt largi, avem obiceiul sa mai punem si alte lucruri. Trebuie evitat sa pui in acel buzunar, alaturi de telefon, obiecte ce-l pot zgaria sau deteriora, cum ar fi de exemplu cheile.
De asemenea, spatiile care iti pot afecta telefonul pot fi mai multe, in special cele cu o umiditate ridicata. Evita sa iei telefonul cu tine in baie, cand mergi la un bazin sau cand vrei sa faci sauna. In cele mai multe cazuri, vestiarul in care ne vom schimba si vom lasa telefonul va prezenta o umiditate ridicata, iar asta poate avea multe efecte negative.
Curata-l periodic
Poate ca nu stiai, dar telefonul poate fi unul dintre cele mai murdare obiecte. Anumite studii aratau ca telefonul poate fi chiar mai murdar decat capacul unui wc. Este foarte important sa nu-l asezam in locuri murdare sau lipsite de igiena. Gandeste-te cat de usor poti intra in contact cu acele bacterii cand lipesti telefonul de ureche, fata si gura. Tot din acest motiv, este recomandata si folosirea unui dispozitiv hands-free.
Este foarte important sa curatam telefonul periodic, in felul acesta vom evita sa se aseze si sa patrunda praful, iar noi vom castiga atat la nivel de sanatatate, cat si la nivel de functionare.
Gaseste o husa
Cele mai multe situatii in care un telefon este stricat sunt cele in care le scapam sau cand acestea vin in contact cu diferite suprafete dure. Sunt convins ca fiecare are macar un prieten care a avut ecranul spart.
In prezent, exista pe piata o gama variata de huse si accesorii cu rol de protectie, indiferent de telefonul pe care il ai si de dimensiunile acestuia. Scopul unei huse este insa strict de protectie? Diversitatea de culori si modele ii poate oferi acestuia un aspect estetic mult mai placut. Una dintre cele mai bune oferte de pe piata sunt cele de pe site-ul www.tabnet.ro/
Felul in care avem grija de telefonul nostru influenteaza mult performanta acestuia. Daca vei avea grija de aceste detalii vei putea fi sigur de o durata de viata cat mai mare a telefonului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *