Dantura perfecta

Toti visam la o dantura ca la Hollywood, acea datura perfecta, alba ce se remanca numai decat, si eu ma incadrez in categoria asta, si trebuie sa recunos ca imi este putin teama de dentist.

Imi aduc aminte de prima vizita la dentist de fiecare data cand trec pe langa un salon stomatologic, si acum imi amintesc argumentele doctorului referitor la dintele meu stramb, da am unul strab, asa este el, este special si imi place, nu conteaza ca avandul dantura mea nu este perfecta.

Am vizitat periodic aceste cabinete, pentru ca prefer sa previn decat sa vindec, si stim deja cat de dureroase sunt aceste dureri. Intr-o zi am ajuns la indrumarea unei prietene in cabinetul stomatologic al dr Serban, un loc minunat, placut si diferit fata de ceea ce stiam eu. Am fost pentru o masea care imi facea probleme, dar am vazut ca au preturi avantajoase pentru albire dinti, si astfel am devenit pacient fidel, pentru ca imi doresc o dantura perfecta. 

Unde este situat cabinetul?

Sunt sigura ca asta te intrebi, unde anume este cabinetul acesta, ei bine adresa este aceasta : Str.Plevnei nr.16, ap.3, Bucuresti (zona P-ta Kogalniceanu), desi este putin cam departe de zona in care locuiesc, prefer sa strabat aceasta distanta cand stiu ce confort imi ofera si ce preturi avantajoase pentru albire dinti au, da, trebuie sa recunosc ca mai mult preturile ma atrag, dar si tehnica este una destul de ok, mai ales ca vorbim de una care nu implica durere.

Numarul de telefon la care va puteti program este: 0758.074.415, 0740.097.655,  021.313.02.25 si programul acestuia este de luni pana vineri de la 10.00-21.00, avand un program destul de generos nu trebuie sa iti faci griji de asteptat si astfel totul merge ca pe roate.

Pe site-ul lor, www.drserban.ro vei gasi o lista intreaga cu tarife, dar si diferinte intrebari, intrebari generale, carora multi dintre noi le cautam raspunsul. Site-ul este unul destul de usor de folosit, dar si plin de informatii utile.

Candva imi era teama de dentist, asta pana am ajuns pe mana domnului doctor Serban, aici am aflat ca se pot face interventii stomatologice fara durere, si intr-un mediu placut, plus ca aici am gasit instrumente de ultima generatie, toate sterilizate, si perfect functionale.

Acum imi mai ramane doar sa te intreb: iti este teama de dentist, ai gasit pana acum un loc in care sa mergi fara frica, si care sa te ajute in rezolvarea problema ta? Eu am gasit, si tocmai ti-am povestit despre el, aici este locul perfect pentru mine, fiind locul unde totul este ok si preturile sunt avantajoase.

Acestea fiind spuse, si pentru ca ti-am lasat mai sus adresa si numerele de telefon unde poti face programari nu imi mai ramane decat sa iti spun sa te lasi cu toata incredere pe mana celor de aici, deoarece aici vei gasi personal calificat ce stiu exact ce au de facut.

Cabinetul dr Serban este locul perfect pentru orice, din motivele mai sus enumerate, dar si pentru ca pe site-ul lor vei gasi o multime de informatii utile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *