Doua bluze de la Newchic

Ti-am arata deja minunatiile cumparate de aici, acum vreau sa iti arata doua bluze, cumparate odata cu peel-off-ul, masca neagra cu carbune activ si sclipiciul pentru unghii. Iti spun sincer ca nu ma asteptam sa fie asa de ok, desi sunt supra elastice, au mult polyester,dar chiar si asta ca si calitate sunt super.

M-am bucurat inca de cand le-am vazut, le-am probat abia zilele trecute si supriza a fost mare cand am realizat imi vin foarte bine.

Prima bluza este lunga, larga cu un model abstract, cea de-a doua este eleganta, cu dantela, sau ceva de genul, cu un model minunat din pietricele si cu manecile din dantela, toata fiind foarte finuta la atingere.

Ar trebui sa las pozele sa vorbeasca, pentru ca doar asa iti pot arata cu adevarat cum arata, nu?

bluza-newchic-3 bluza-newchic-2

Bluza acesta este minunata, o gasesti aici la un pret foarte ok, si asa cum am spus materialul este super, pe dedesupt are un altul care face bluza sa nu fie transparenta.

bluza-newchic-1 bluza-newchic

Aceasta bluza desi in poza este cu umerii goi, la mine nu este asa, totusi imi place modelul, culoare si materialul. Totusi trebuie sa iti spun ca trebuie calcat cu atentie pentru ca risti sa ramai cu materialul lipit pe talpa fierului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *