Empties #4

Hei, tocmai se termina luna august, și cred ca luna asta nu ti-am povestit ce produse favorite am avut,  dar când îți voi povesti despre cele din luna august voi aminti și luna iulie. Luna aceasta a fost luna curățeniei, asa ca am o cutie întreaga de produse de aruncat, unele terminate altele începute și doar atât,  folosite pe termen scurt și uitate în dulap.

Voi spune la fiecare în parte motivul pentru care se afla în cutie, pentru a știi exact părerea mea despre ele.

Hai sa începem:

empties

empties-2

Asa cum stii balsamul de la Bottega Verde este preferatul meu, are un review pe blog detaliat, de ce il ador. Samponul..e al sotului, preferatul lui, dar il mai folosesc si eu de cate ori ma satur de ale mele.

No Frizz – Gerovital – are review, l-am terminat dupa mult timp, este bun, imi place, si face treaba buna.

Uleiul de la Loncolor – miroase bleah, nu ne-am inteles.

Tratamentul de la Gerocossen – este eficient doar impreuna cu samponul, altfel…nu ii vad rostul.

empties-1

Avon este nelipsit, Yves Rocher l-am primit si am tras de el cat am putut de mult, Bottega Verde il ador si il recomand, Full Speed – al sotului ador mirosul lui.

empties-3

Nu am folosit-o, am desfacut-o si atat, nu avut ocazia si prin urmare a ajuns in cosul de gunoi.

empties-4

Nu l-am incercat pe cel de la Batiste, sper sa o fac in viitor, dar acesta este naspa, nu are efect, doar un miros placut – deci cosul de gunoi scrie pe el.

empties-5

Pudra de Talc = cosul de gunoi, o am de multa vreme si chiar nu cred ca mai este buna. Samponul l-am terminat Mayutza, este preferatul ei, plus ca este no tears. empties-6

Doua masti de fata, bune, dar de care m-am plictisti, tot la cos au ajuns.

empties-7

Un tratament foarte bun, eficient, il recomand si sigur il voi recumpara.

empties-8

Hmm…ciudat produs, nu miros placut, destul de inecacios si ingrasa parul intr-un mare fel, cosul de gunoi il asteapta.

empties-9

Candva favorit, acum…ajunge la gunoi, nu l-am folosit prea des dar am cumparat unul nou, sper sa nu aiba aceeasi soarta ca acesta.

empties-10

Le iubesc, nu neaparat ca aroma, imi place acest gen de produs, imi comand cate unul de fiecare data cand plasez o noua comanda la avon.

empties-11

Jumate in scurgere, jumate pe fata, 90% dezamagire, 10% ok, o mare parte din produs a ajuns in scurgere la baie, mi-a cazut sticluta, oricum nu il voi recumpara.

empties-12

Mostrele de la Ziaja sunt generoase, ador sa le folosesc :).

empties-13

Lipicios, este tot ce pot spune despre el, nu imi place, ramane exact acolo unde il pui, nu in sensul bun, efectiv se intinde foarte greu si este extrem de lipicios, se vede ok pe bune, dar nu merita efortul.

Acestea au fost produsele mele aruncate si terminte din lunile iulie si august, inca putin si termin cu brio unul din task-urile stabilite la inceputul anului.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *