Hai si tu in paradisul personajelor

Imi amintesc vag de perioada in care televizorul meu difuza stiri, sau vreun film de actiune, tot vag imi amintesc de vremea cand Maya nu stia de desene animate, of ce a trecut timpul si cum dintr-o fetita care nu spunea nimic, acum primul cuvant este tene ( desene ) asta e primul lucrur spus de pitica mea de dimineata. Am avut totusi inspiratia sa nu pun televizorul in camera unde dormim, si asa sunt nevoita sa ma mut in camera cu televizor si astfel trezirea mea este completa.

Se spune ca atunci cand ai copii iti vei aminti cu usurinta eroii din desene animate si mai greu ultima piesa din top, ei bine asa este, seara adorm fredonand melodiile din Sofia I sau Goldies si Ursulet, doamne ce de schimbari. Ca tot am adus vorba de personaje din desene animate, hai sa iti arat ce site am gasit www.paradisulpersonajelor.ro , aici am gasit o multime de personaje din desenele Mayei preferate.

 Desi a trecut botezul, turta, sau alte evenimente genul acesta, se apropie cu pasi repezi ziua ei de nastere, si m-am gandit ca ar fi o supriza placuta sa aiba ca invitat unul din personajele sale preferate. Inca nu m-am decis care anume pentru ca cei drept nici ea nu a ales unul anume, totusi stiu ca este haioasa cand incerca sa danseze ca cei de la televizor.

S-au schimbat multe, copii sunt mai evolati decat eram noi candva, ma uit la Maya, are un an si noua luni si vorbeste, spune o multime de cuvinte de te miri de unde le stie, totusi ciudata mi se pare atentie care o da anumit-o lucruri, stiu ca este speciala ( este fetita mea ) dar chiar si asa copii de azi sunt altfel, ei stiu deja de tablete, telefoane si desene animate.

Cum poti lua legatura cu cei de la paradisul personajelor?

Este destul de simplu, intri pe www.paradisulpersonajelor.ro si acolo gasesti tot ce ai nevoie, preturi pentru diferite evenimente, pachete intregi pentru botez – cunoscutele ursitoare, dar si tarife pentru petreceri corporative dar si pentru evenimente cu copii.

De asemenea gasiti informatii despre personajele disponibile si o galerie minunata cu poze cu personajele de desene animate dar si cu ursitoarele.

Pentru noi fericirea celor mici este importanta, si pentru ca ei au evoluat atat de mult, noi trebuie sa tinem pasul cu ei, stim deja ca aceste petreceri sunt pe placul lor tocmai din acest motiv alegem sa apelam la aceste servicii, si trebuie felicitati oamenii din spatele acestor personaje pentru ceea ce fac este demn de admirat.

 

2 comentarii la „Hai si tu in paradisul personajelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *