JELLYVIT: Doza necesară de acizi grași OMEGA 3 și vitamina D3 pentru dezvoltarea copilului tău

Pentru creșterea și dezvoltarea optimă a copilului, din alimentația acestuia nu trebuie să lipsească acizii grași Omega 3, cel mai important fiind DHA. Acesta este unul dintre cei mai valoroși acizi grași pentru organismul copilului deoarece contribuie la funcționarea normală a creierului. Doza optimă de acizi grași OMEGA 3 și vitamina D3 pentru dezvoltarea armonioasă a copilului se regăsește în jeleurile delicioase cu gust de portocală JELLYVIT din gama Infant UNO.

În primii ani din viață, creierul unui copil își triplează dimensiunea. Pentru ca acesta să se dezvolte și să funcționeze corect, este necesar ca din alimentația copilului să nu lipsească acidul gras DHA și vitamina D3. Conform studiilor, creierul unui copil este compus din 60% masă uscată (formată din grăsimi) și 40% apă. În acest sens, acizii grași sunt importanți pentru dezvoltarea și funcționarea normală a creierului, deoarece ei sunt cei care asigură sănătatea mentală, formează și hrănesc creierul.

jellyvit

 

JELLYVIT – necesarul de OMEGA 3 și vitamina D3 pentru dezvoltarea copilului tău

„Pe lângă contribuția la menținerea funcției normale a creierului, acidul gras DHA ce se regăsește în acizii grași OMEGA 3 are un rol esențial și în menținerea vederii normale. Vitamina D este necesară pentru creșterea și dezvoltarea sistemului osos la copii, contribuie la reglarea nivelului de calciu în sânge și la stimularea absorbției de calciu și fosfor, dar are un rol fundamental și în procesul de diviziune celulară”, a declarat Alina Mădălina Stoian, Medic Primar Medicină de Familie.

Jeleurile JELLYVIT sunt ușor și plăcut de administrat

Spre deosebire de alte suplimente alimentare pe baza de Omega 3, JELLYVIT este ușor și plăcut de administrat, deoarece are aromă de portocală și nu are deloc gust de pește. Mai mult decât atât, JELLYVIT nu conține zahăr sau arome artificiale. Doza zilnică recomandată este de 1 jeleu și se recomandă copiilor cu vârsta de peste 3 ani.

Despre Infant Uno

Gama de produse Infant UNO face parte din portofoliul Solacium Pharma. Produsele se fabrică urmând cele mai riguroase cerințe actuale, în țări precum Austria, Norvegia, Croația și Italia. Toate produsele Infant UNO sunt garantate și recomandate de către Societatea Română de Pediatrie.

Gama Infant UNO este construită din două categorii distincte: cea de îngrijire delicată a bebelușilor și copiilor: Infant UNO Cremă, Infant UNO Ser fiziologic, Infant UNO Gel gingival, Infant UNO Soluție pentru igienă auriculară, Infant UNO Colifant și gama de dezvoltare armonioasă copii: Infant UNO Propokid, Infant UNO Sfeclișor, Infant UNO Jellyvit, Infant UNO Prunișor Lax, Infant UNO Calcino Forte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *