Masaj erotic, un subiect delicat

Suntem din ce în ce mai deschiși la minte, am trecut de perioada în care ne ascundeam duna perdea. In copilăria mea anumite cuvinte erau strict interzise, nu știam nici măcar semnificația lor, dar sa le pronunțam. S-au schimbat multe,  dacă înainte anumite placere erau subiect tabu acum accesul la ele este mai ușor,  și cred ca macar o data am visat la ele daca nu l-am și practicat.

Am văzut prin filme diverse scene mai deocheate, sa zic asa, care ilustra diferite metode de a atinge plăcerea, fiind astfel vorba de masaj erotic mai ascuns, totuși pentru ca am evoluat acum știm ca atunci când vorbim despre placere, masaj erotic și nu numai. Definiția masajului erotic este una simpla, și depinde foarte mult de cum este perceputa de fiecare dintre noi, el avându-și originile din celebra KAMASUTRA. Acesta are rolul de de a va rasfata simturile,de a va imbunatati starea de spirit,pentru ca nu este un masajde rutina ci unul care implica contact fizic, nu te gândi la prostii, ma refer strict la contactul fizic, al corpurilor, dar și emoțional e o maniera de a transmite emotii pozitive ,te duce catre un taram al sensualitatii,simularii senzoriale desavarsite.

Am găsit o mulțime de informații pe internet, tot aici am găsit saloane unde poți avea parte de acest rasfat, sa ii spunem asa, printre care se numără și Artemis, un salon unde se  practica masaj erotic București,  aceasta fiind una din posibilele rezultate.

Poza

Pentru ca acesta mi-a atras atenția,  trebuie sa iti las aici datele de contact și programul de lucru, nu se știe niciodată când vei vrea sa faci o supriza unei persoane, nu-i asa?

Adresa: Str. Costache Negri, Nr. 18, Sector 5, Bucuresti, Romania, Reper: Zona Cotroceni – Piata Operei, Telefon programari 0727 861 111, E-mail: artemis.masaj@gmail.com, Program:
Luni – Sambata: 13:00 PM – 04:00 AM, Duminica: 16:00 PM – 02:00 AM.

Aceasta fiind precizate, trebuie sa iti spun și părerea mea, daca m-ai fi întrebat acum vreo cinci-sase ani, m-as fi înroșit toată la fata, considerând ca nu este ceva ce ar fi trebuit sa ma întrebi, dar acum consider ca este o experienta interesanta, ca este ceva ce te ajuta sa iti cunoști corpul mai bine și îți dă frâu liber imaginației,  contează foarte mult acest aspect,  și contează și locul unde se practica, dar la fel de mult contează și cine îl realizează.

salon_masaj_erotic_bucuresti_artemis_-_eva_11

Pe site, veți găsi tarife pentru fiecare tip de masa în parte, și tipurile de masaj practicat aici, de asemenea mai aveți și mici detalii, care cred eu ca fac diferenta.

Am ajuns la concluzia ca orice tip de masaj poate ajunge cu uusurinta unul erotic,  fie ca este realizat într-un salon sau în confortul căminului nostru, este permis orice, mai ales dacă acesta ne provoca placere și ne apropie de persoana iubita.

Mai vreau sa menționez faptul ca pana acum nu am apelat la acest tip de servicii, dar cine știe,  la cat sunt de misterioase cărările destinului, orice este posibil. Și tu poți avea parte de un masaj erotic chiar la tine acasă,  sau dacă nu la salon,  în compania unor domnișoare atent alese și foarte atente la dorintele tale.

5 comentarii la „Masaj erotic, un subiect delicat

  1. Am citit povestirea dar personal sunt prea pudica pentru a apela la serviciile masajului erotic deci nu ma vad acolo vreodata 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *