Portofelul meu de la Banggood

Ma pregatesc intens de reintoarecea la munca, zici ca sunt un elev ce asteapta inceputul noului an scolar, ceva de genu sunt eu in prezent. Mi-am luat rucsac nou, hainute si deja imi fac planuri cum voi merge in prima mea zi de munca. Am stat acasa doi ani, si ziua in care ma voi alatura colegilor mei de munca se aproprie cu pasi repezi.

Ti-am aratat ruscasul zilele trecute, acum vreau sa iti arat ce portofel mi-am luat de la Banggood.com, il ador si este perfect pentru mine. Timp de doi ani am avut unul micut, nu aveam nevoie de multe lucruri asa ca era perfect, acum ca voi fi nevoita sa il iau in permanenta cu mine, impreuna cu buletin, carduri si multe alte lucruri, unul mai mare ar fi perfect.

Portofel : Aici

i-love-mustach i-love-mustach-1 i-love-mustach-2 i-love-mustach-3 i-love-mustach-4 i-love-mustach-5 i-love-mustach-6 i-love-mustach-7 i-love-mustach-8

Imi place materialul, este cumva lacuit, placut la atingere,si detaliile aurii fac diferenta. Perfect impachetat, cu mare atentie sa nu ajunga deteriorat, a ajuns la mine in aproximativ 10 zile, la posta locala.

Are 4 buzunarele pentru carduri, trei pentru bani, si unul pe mijloc pentru maruntis ( cu fermoar ) pe laterale are alte doua perfect pentru diferite lucruri, eu acolo imi tin buletinul.

Ca si concluzie este un foarte ok, de calitate, cu fermoare foarte bune,  si ideal pentru a pune diverse lucruri in el. Ieftin si bun, cu transpost gratuit la noi in tara, de asemenea mai gasim si categoria flash deals, o multime de produse la preturi foarte bune.

 

 

6 comentarii la „Portofelul meu de la Banggood

  1. Eu sunt adepta portofelelor mari. Nu am incotro.
    Mereu ma trezesc ca am nevoie de card, de bani, de maruntis, de acte…..asa ca, atunci cand trebuie sa schimb portofelul, caut mereu modele dreptunghiulare, incapatoare 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *