Sa vorbim despre scaune auto pentru copii

Atunci cand apare un copil prioritatile se schimba, ajungem cu usurinta sa acordam importanta micilor suflete si nevoilor lor. In prezent nu am masina, dar am o minunatie de fetita, si pentru ca pe viitor ne gandim sa achizitionam un automobil am decis ca este timpul sa ma informez despre criteriile care stau la baza alegerii unui scaun auto perfect pentru ea.

Asa ca am cautat informatii pe internet si am ajuns astfel a urmatoarele criterii: in primul rand sa nu fie contrafacut, stim deja ca nu rare sunt modelele care au ajuns sa fie copiate, identic, dar din materiale de calitate inferioara, cel de-al doilea aspect il reprezinta , trebuie să ții cont atât de vârsta copilului (pentru fiecare grupă de vârstă, specialiștii recomandă un anumit tip de scaun), cât și de greutatea sa. Unele modele au fost concepute pentru a susține până la 36 de kg. Ultimul aspect, însă nu cel din urmă, îl constituie sistemul de instalare, precum și accesoriile cu care scaunul auto este dotat. Acestea fiind spuse m-am apucat de cautat diverse modele si astfel am gasit acest model, m-a atras culoarea foarte mult dar si faptul ca este pentru 0-25kg, Maya avand in prezent 11kg.

caretero-scope-deluxe-0-25-kg_9ulo-xz_hwem-nu

Scaune auto copii – Bekid 

Am auzit de mult despre acest site, si iti spun sincer cred ca este cel mai ok, si cel mai aprovizionat, cu preturi accesibile, acestea variind in functie de modelul fiecare model de scaune auto copii – Bekid.

Despre site am auzit de la o prietena foarte buna, ea mi-a recomandat si mi-a spus ca aici voi gasi tot ce am nevoie pentru micuta mea printesa.

De ce sa alegi scaune pentru copii de pe Bekid?

Si eu m-am intrebat acelasi lucru, apoi am vazut cate modele au, am vazut ca au la fiecare model trecut informatii utile pentru fiecare parinte care doreste sa achizitione un astfel de produs, de asemenea poti beneficia si de transport gratuit.

M-am gandit sa iti spun de ce sunt asa de importante aceste scaune, in primul rand pentru ca in cazul unui accident un copil ce nu poarta centura de siguranta si nu este asezat intr-un astfel de scaun acesta poate fi aruncat cu o viteza de  in fata, cu o forta mai mare de 30-60 de ori decat greutatea sa. Copilul va fi aruncat in interiorul masinii, se va lovi grav si ii va rani si pe ceilalti pasageri. Nu cred ca vreun parinte isi doreste acest lucru, dar mai bine ferim decat sa trecem prin astfel de accidente grave.

Acestea fiind spuse, te invit sa vizitezi site-ul Bekid pentru ca vei gasi aici o gama larga de produse, de asemenea poti afla o multime de informatii cu ajutorul detaliilor trecute la fiecare produs in parte, plus ca unele dintre ele au review-uri lasate de cumparatori.

Pentru ca un copil este extrem de important pentru parintii lui, trebuie sa ne gandim serios la siguranta acestuia, si daca ne deplasam cu ajutorul unui automobil, luati in calcul achizitionarea unui astfel de scaun, pentru ca avandu-l nu veti risca viata micutului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *