Sarbatoreste 60 de ani de inspiratie cu NUK

NUK lanseaza Tag Someone Who Inspires You, o campanie prin care ne incurajeaza sa ii trimitem un mesaj de multumire persoanei care ne-a inspirat si care a adus mai multa valoare vietii noastre. Pentru ca, de-a lungul celor 60 de ani de existenta, inspiratia a fost sursa reusitei NUK, brandul isi propune sa aminteasca fiecaruia dintre noi de inceputuri, de drumul pe care l-a parcurs pana a ajuns sa fie cine este astazi si de persoana care i-a fost sursa de inspiratie in toata aceasta perioada.  

„Este important sa trecem prin viata cu ochii deschisi larg si sa gasim inspiratia de a alege solutiile corecte pentru nevoile reale. Aceasta este promisiunea pe care NUK a onorat-o cu succes in cei 60 de ani de existenta si motivul pentru care NUK a fost si va fi in continuare sursa de inspiratie pentru milioane de parinti din toata lumea”, explica Raluca Hendoreanu, Brand Manager NUK.

Asa cum mamele au fost dintotdeauna o sursa de inspiratie pentru scriitori, compozitori sau pictori, pentru NUK cei mici au constituit, de-a lungul timpului, inspiratia in jurul careia s-au conturat 60 de ani de experiente frumoase. Experiente la care viata, natura, expertii si parintii au contribuit in egala masura.

De 60 de ani alaturi de parinti si copii

Dezvoltate ca urmare a cercetarilor medicale si sub atenta supraveghere a expertilor, produsele NUK sunt rodul comunicarii si schimbului constant de opinii cu parintii si copiii. Avand la baza mai ales experientele mamicilor de pretutindeni, cunostintele acumulate de 6 decenii s-au concretizat intr-o comoara unica numita Experienta. NUK vine in ajutorul mamelor cu articolele de care au nevoie, chiar din primele zile de viata ale micutilor.
Utilizate si indragite de mamici si bebelusi din peste 110 de ţari si de pe 5 continente, produsele Nuk sprijina si promoveaza dezvoltarea naturala a bebelusilor prin crearea unor produse indreptate optim catre nevoile acestora.

Despre NUK

Totul a inceput in anul 1956, cand cei doi experţi in dentiţie, Prof Dr Dr W. Balters si Dr med. dent. A. Müller, au pus fundamentul pentru NUK prin invenţia primei suzete ortodontice. Ulterior, expertiza NUK in domeniul ingrijirii bebelusilor, combinata cu exigenţa de a oferi produse din materiale selectate si de cel mai inalt nivel calitativ posibil, a condus catre concepte bine gandite, ajustate optim la nevoile fiecarei etape a dezvoltarii bebelusilor.
Portofoliul de produse consta in biberoane, tetine, suzete, produse pentru mamici in perioada alaptarii (tampoane pentru san, pompe pentru extras laptele matern, aparatori pentru san etc.), produse de dentiţie orala, produse de igiena si ingrijire etc.
Detalii pe: www.nuk.com si pe www.facebook.com/NUK.Romania
#seeyourselfandinspire #nuk60deani #tagsomeonewhoinspiresyou

60-de-ani-nuk img_20160923_143702 received_1198740980182990 received_1198740223516399 received_1198740206849734 received_1198740203516401 received_1198740190183069

5 comentarii la „Sarbatoreste 60 de ani de inspiratie cu NUK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *