Ten curat cu gama Happiness

Sunt sigura ca deja cunosti aceasta gama, cum care gama, Happines! gama cu miros fructat de la Gerovital. Am avut ocazia sa testez un nou produs din aceasta gama, mai exact masca gomaj cu caise. Trebuie sa iti spun ca miroase divin, imi aduce aminte de copilarie si de perioada cand ma urcam in copac pentru a fura roadele acestuia.

Are un capac usor de inchis, si un aspect superb, imi place efectul asupra pielii, nu are parabeni si contine parfum hipoalegenic.

masca-gomaj

Se foloseste cel putin o data pe saptamana, se aplica pe fata, gat si decoletu, se maseaza 2-3 minute si apoi se indeparteaza cu o dischete demanchiante si apa calduta.

masca-gomaj-1

Cantitate : 100 ml

Pret : 9.45

O puteti cumpara de aici

masca-gomaj-2

Asa cum am spus imi place mirosul la nebunie, dar efectul asupra tenului este super, tenul ramane curat, proaspat, si placut la atingere, dupa utilizare aplic o crema hidratanta tot de la gerovital, si tenul meu se simte recunoscator, si eu pentru ca am avut noroc sa testez aceasta masca minunata.

masca-gomaj-4

Trebuia sa iti arat si cum arata masca, are mici particule abrazive, care stiu exact ce au de facut inca de la prima aplicare.

In concluzie, imi place aceasta masca si o recomand, avand un pret accesibil si o cantitate perfecta pentru o utilizare indelungata.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *