Unghii frumoase cu newchic

Dacă pana acum nu ai observat ca am o manie cu unghiile,  ei bine vei înțelege acest lucru din următorul articol. Despre Newchic.com deja ti-am povestit, ti-am arata ce îmi doresc de pe acest site, și ce produse se afla în coșul de cumpărături, azi a venit timp sa iti arat cum arata produsele in realitate, și cat sunt de eficiente, nu?

Am cumpărat de aici câteva lucruri, cum ar fi sclipici,  și un peel off nou, nu știu daca îți aduci aminte ca acum ceva vreme mi-am stricat peel off-ul de la Miss Sporty, în fine poveste veche.

Am găsit unul chiar aici, la un preț de nimic ( fugi pe site sa vezi ), a ajuns perfect impachetat, în folie speciala. La fel și sclipiciul, 12 sticluțe,  în culori diferite, la preț super bun, aici îl găsești.

Nu le-am folosit inca, dar cu siguranță vor apărea intr-un articol din seria oja de weekend.

peel-off peel-off-1 peel-off-2 peel-off-3

 Asa se foloseste – ca in ultima poza, dupa ce se usuca, poti realiza orice model ce implica murdarirea si nu numai, apoi se indeparteaza usor ca orice masca peel off.

Sunt incantata de el, si il recomand.

Beneficiezi de 20% reducere in perioada 21 iulie – 22 ian 2017 introducand codul : Arriana

Tu ai folosit acest tip de produs?

14 comentarii la „Unghii frumoase cu newchic

  1. Mereu m-am întrebat care produs te lasă să te murdărești și să îți faci ce vrei pe unghii, apoi să îl ștergi. Mulțumim pentru că ai împărtășit cu noi.

  2. MI-am luat si eu recent o chestie peel off. Ma tot uitam a diverse tutoriale si nu stiam cu ce se dau acele fete pe marginea unghiei de nu se murdaresc deloc. Am aflat si eu dintr-un tutorial cum se cheama si nu am putut sa nu imi iau si eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *