In vizita la stomatolog

Chiar daca locuiesc in Bucuresti si am acces la cele mai importante si mari centre comerciale , cele mai renumite cabinete stomatologice , atunci cand trebuie sa iei o decizie in privinta danturii trebuie sa te gandesti foarte bine inainte de a lua o decizie. Niciodata nu mi-a placut sa merg la dentist, cred ca nimanui nu-i place insa atunci cand dantura da semne ca are probleme si apar durerile nu prea ai incotro si trebuie sa apelezi la specialisti. Si cu toate astea la care cabinet stomatologic Bucuresti trebuie sa apelezi?

Dupa cum bine am spus sunt zeci, chiar sute de cabinete stomatologice in Bucuresti, gama este variata, preturile la fel insa de unde stii care e cabinetul stomatologic potrivit pentru tine? Ei bine, te poti orienta in primul rand dupa zona in care este amplasat, dupa programul de lucru si nu in ultimul rand dupa tariful practicat pentru serviciile oferite.

Eu de exemplu am avut nevoie de curand de o interventie stomatologica la o masea si de o albire profesionala si am apelat la Rasmin dent.

safe_image

De ce am ales Rasmin dent?

Ei bine, am ajuns aici la recomandarea unei vecine in care eu am incredere. Ea mi-a zis de acest cabinet stomatologic la care se ajunge foarte usor din zona in care noi locuim, de preturile accesibile pe care acestia le practica si de aparatura stomatologica cu care acestia lucreaza . Recunosc ca ceea ce m-a determinat in primul rand sa ii aleg a fost partea in care vecina mea mi-a spus ca nu o sa ma doara deloc, inca imi este foarte frica de durere asa ca ar fi ideal sa nu doara.

Am mers si eu la Rasmin Dent si chiar nu m-a durut deloc iar acum ma pot lauda si eu cu o dantura frumoasa caci in urma unui tratament de albire profesionala dintii mei stralucesc ca niste diamante acum. Nu-i asa ca-s minunati?

In concluzie Rasmin Dent primeste denumitea de cel mai bun cabinet stomatologic sector 5, din sectorul meu, si eu pur si simplu aici ma voi duce de acum inainte.

Un comentariu la „In vizita la stomatolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *