Ergodesign.ro – mobila pentru cei care vor o locuinta moderna

 

Orice dormitor trebuie amenajat in asa fel incat sa fie comod. Trebuie sa iti creezi o atmosfera cat mai relaxanta pentru a te bucura de un somn cat mai linistit.

Pentru aceast lucru, mobila de dormitor  trebuie aleasa cu grija. Mai importanta piesa de mobilier din dormitor este patul.

Patul trebuie sa fie extrem de comod. Pe el trebuie sa fie o saltea de calitate, o saltea care sa ofere confortul dorit. Pe saltea trebuie sa fie o lenjerie de pat confortabila, confectionata dintr-un material de calitate.

Eu mi-am cumparat mobila pentru dormitor de pe ergodesign.ro. Am ales sa cumpar un set de dormitor, deoarece am vrut ca toate piesele de mobilier sa se potriveasca una cu alta.

Setul ales de mine este setul Sense. Acesta este inspirat din frumusetea formelor naturii si are un design deosebit.

Imi place mult patul din setul acesta. Tablia patului este cu o curba ergonomica, ceea ce ofera un sprijin si un confort deosebit. Somiera asigura patului rezistenta si stabilitate, iar spatiul de dedesubt poate fi folosit pentru depozitare. Formele curbate ale patului ii ofera acestuia un aspect deosebit, un aspect care inspira confort si relaxare.

Setul Sense are in continutul sau si doua noptiere. Noptierele sunt cu un sertar si se deschid prin metoda „push to open”. Acestea sunt foarte utile si arata foarte bine.

Ultima piesa din acest set este dulapul. Usile dulapului sunt glisante, ceea ce permite folosirea lui fara a fi necesar un spatiu suplimentar. Pentru o nivelare perfecta si pentru o glisare usoara a usilor, dulapul este dotat cu picioruse reglabile. In cazul in care doresti, pot fi adaugate rafturi suplimentare si iluminare LED. Eu am vrut doar iluminare LED, deoarece rafturile standard mi-au fost suficiente.

La Ergodesign gasesti o mobila moderna, o mobila care te va incanta pur si simplu. Insa, nu gasesti doar mobila de dormitor aici, ci gasesti si canapele pentru living, fotolii sau saltele. Intra pe site pentru a vedea care sunt produsele disponibile, care sunt preturile aferente si cum poti intra in posesia lor.

Te va incanta cu siguranta tot ce vei gasi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *