Homeopatia

Ce cuvant complicat, si pentru ca sincer iti spun ca nu stiu exact ce inseamna, am decis sa caut definita in dex, asa ca uite rezultatul: Sistem terapeutic care constă în administrarea în doze foarte mici a substanțelor care, în cantități mari, ar putea provoca unui om sănătos o afecțiune analoagă cu aceea care este combătută.

Pentru ca am deslusit misterul, trebuie sa iti spun ca pare interesant, am gasit si un site unde iti spune detaliat tot ce inseamna homeopatia, dar si in ce consta. Sincer nu sunt adepta medicamentelor, incerc pe cat pot de mult sa le evit, si sa apelez la ele decat atunci cand este absolut necesar, cred ca daca le-am lua la fiecare durere efectul acestora nu va mai fi acelasi cand avem cu adevarat nevoie de ele.

Ai auzit vreodata pe cineva care a vindencat o racela cu alt remediu decat cel cunoscut, ma refer la altceva inafara de pastile? Sincer nu cred ca este cel mai bun exemplu asa ca vin acum cu exemple clare de afectiuni ce pot fi vindecate prin homeopatie.

Ce putem trata prin homeopatie?

Dureri cronice de cap; migrene; vertijul; crizele petit mal; sinuzita; rinita alergica; astmul bronsic; gastrita; gastroenterita; hepatita; colecistita;  ulcerul duodenal;  sindromul colonului iritabil; maladia Crohn; apendicita acuta; conjuctivitele; otita; acneea juvenila; dermatita atopica; abcesele, panaritiul; neurodermatozele; dishidroza si tulburari de sudoratie; nevralgia de trigemen; zona zoster; torticolis; lumbago; sacroileita; mialgii; afectiuni posttraumatice ale muschilor si tendoanelor; incontinenta; infectiile urinare recidivante; ticurile si alte boli neurologice; prostatita si adenomul de prostata; modificari ale spermogramei; depresia, anxietati si fobii; stari de soc emotional-afectiv; anemia (dar nu talasemia!); ADHD; boli ginecologice (inclusiv mastita, fibroamele uterine, chistele ovariene, endometrioza, infertilitate, sindromul premenstrual); afectiuni pediatrice: tulburari ale dentitiei, tulburari de crestere, cosmarurile nocturne, constipatia, intoleranta la lapte, amigdalitele, laringitele, polipii, infectiile trenante de diverse origini, durerile de crestere,etc.); afectiuni vasculare (stari de hipercoagulabilitate, tulburari de circulatie, hipertensiune) si cardiace (palpitatii, sincope, insuficienta cardiaca, angina pectorala).

In masura in care actioneaza prin re-echilibrarea fortei vitale, homeopatia e de mare ajutor si in lupta contra diverselor dependente: de fumat, de alcool, de droguri, etc.

Urmatoarele afectiuni au, de asemenea, sanse mari de a fi  ameliorate daca sunt tratate din timp de un homeopat bun: scleroza multipla; episoade de psihoza acuta; crizele grand mal; psoriasis; boli autoimune; diabetul; boala Parkinson; sindromul oboselii cronice.

Daca te intrebi unde anume poti realiza un tratament homeopat, iti pot raspunde simplu, de acolo de unde am luat toate informatiile, adica doctorfiruti.ro, aici vei gasi o multime de informatii utile, de asemenea vei gasi si tarifele, dar si date de contact, iti voi lasa aici datele de contact dar si tarifele, astfel iti va fi mai usor sa intri in legatura cu ei, incep cu adresa cabinetului: Bd Corneliu Coposu 7, bl 104, sc 1, et 4, apt 14 – Bucuresti 3, interfon 14   (fosta Cale Calarasi) punct de reper: laboratorul de radiologie dentara Medident ( este la scara alaturata), tel. 0744.329999/ 021.7945304 – in timpul orelor de program, email: irinafiruti@hotmail.com sau email: cabinet@doctorfiruti.ro, programari : intre orele 9-19 L-Vi / 9-14 Sb.

Pentru ca este un subiect mai special, te invit sa vizitezi site-ul si poate dupa ce vei citii tot ce scrie acolo vei apela si tu la un tratament homeopatic, consider ca daca tii la sanatatea ta ar trebui sa incerci orice modalitate pentru a ajunge sa fi bine, nu conteaza suma platita, pentru ca indiferent de situatia financiara sanatatea e mai presus ca toate, si dupa cum stim deja bani vin si pleaca.

Nu mai sta pe ganduri, alege ce este mai bun pentru tine, pentru ca doar asa viata este mai frumoasa, si daca raspunsul sta in homeopatie, ei bine trebuie sa trecem si prin asta.

 

Un comentariu la „Homeopatia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *