Importanta feroneriei pentru poarta autoportanta

poza

Datorita usurintei in folosire, precum si a sigurantei pe care o ofera, tot mai multi oameni aleg sa isi monteze o poarta autoportanta. Acestea sunt populare atat pentru casa cat si pentru spatii industriale, fiind o alternativa eficienta la portile clasice sau la cele culisante.

Daca esti in cautarea unei porti autoportante, trebuie sa iei in calcul importanta feroneriei pentru porti, care asigura practic buna functionare a acestora. Actionarea portilor autoportante se realizeaza fara contact cu solul, acest mod de lucru aducand o serie de avantaje fata de portile culisante, cum ar fi:

  • nu exista contact, nu exista frecare – ceea ce inseamna o forta de actionare mai mica
  • miscarea portii nu este conditionata de prezenta factorilor de mediu, precum gheata, zapada, impuritati ramase in sina;
  • datorita pozitiei suspendate si a tuturor compenentelor zincate, sina nu va rugini niciodata din cauza apelor pluviale, a precipitatiilor sau zapezii si nu se va deforma
  • dispar rolele, deci dispare un element care necesita intretinere;
  • absenta sinei inseamna absenta unor lucrari suplimentare de montaj (gaurire asfalt, aplicare material metalic etc).

 

Toate aceste avantaje sunt redate, in principal, datorita principiului de functionare a portii, care ramane suspendata, si nu are contact cu solul. Elementele de feronerie necesare unei porti autoportante sunt grupurile de role, sinele si opritorul. Acestea sunt cele care asigura functionarea optima a portii, si de a caror eficienta depinde intregul mecanism. Din acest motiv, este important sa nu neglijezi importanta feroneriei si sa alegi produse de calitate.

Cel mai simplu mod de a gasi elemente de feronerie pentru porti este mediul online. Intr-un magazin online ai posibilitatea de a vedea in detaliu fiecare produs, de a citi specificatiile tehnice si de a te informa intr-un mod amanuntit. Spre exemplu, pe Ordis.ro vei gasi seturi de feronerie pentru porti, dar si elemente individuale, la o calitate superioara si un pret avantajos.

Daca vrei sa asiguri o folosire indelungata si eficienta a portii tale autoportante, alege elemente de feronerie de la un producator serios, care ofera garantie si calitatea produsului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *