Importanta feroneriei pentru poarta autoportanta

poza

Datorita usurintei in folosire, precum si a sigurantei pe care o ofera, tot mai multi oameni aleg sa isi monteze o poarta autoportanta. Acestea sunt populare atat pentru casa cat si pentru spatii industriale, fiind o alternativa eficienta la portile clasice sau la cele culisante.

Daca esti in cautarea unei porti autoportante, trebuie sa iei in calcul importanta feroneriei pentru porti, care asigura practic buna functionare a acestora. Actionarea portilor autoportante se realizeaza fara contact cu solul, acest mod de lucru aducand o serie de avantaje fata de portile culisante, cum ar fi:

  • nu exista contact, nu exista frecare – ceea ce inseamna o forta de actionare mai mica
  • miscarea portii nu este conditionata de prezenta factorilor de mediu, precum gheata, zapada, impuritati ramase in sina;
  • datorita pozitiei suspendate si a tuturor compenentelor zincate, sina nu va rugini niciodata din cauza apelor pluviale, a precipitatiilor sau zapezii si nu se va deforma
  • dispar rolele, deci dispare un element care necesita intretinere;
  • absenta sinei inseamna absenta unor lucrari suplimentare de montaj (gaurire asfalt, aplicare material metalic etc).

 

Toate aceste avantaje sunt redate, in principal, datorita principiului de functionare a portii, care ramane suspendata, si nu are contact cu solul. Elementele de feronerie necesare unei porti autoportante sunt grupurile de role, sinele si opritorul. Acestea sunt cele care asigura functionarea optima a portii, si de a caror eficienta depinde intregul mecanism. Din acest motiv, este important sa nu neglijezi importanta feroneriei si sa alegi produse de calitate.

Cel mai simplu mod de a gasi elemente de feronerie pentru porti este mediul online. Intr-un magazin online ai posibilitatea de a vedea in detaliu fiecare produs, de a citi specificatiile tehnice si de a te informa intr-un mod amanuntit. Spre exemplu, pe Ordis.ro vei gasi seturi de feronerie pentru porti, dar si elemente individuale, la o calitate superioara si un pret avantajos.

Daca vrei sa asiguri o folosire indelungata si eficienta a portii tale autoportante, alege elemente de feronerie de la un producator serios, care ofera garantie si calitatea produsului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.