Inapoi la munca

Știu sigur ca deja știi ca am fost în concediu de creștere copil, am stat doi ani acasă, timp petrecut cu micuța Maya și bineînțeles alături de tine. Pe 3 octombrie am început oficial munca și exact despre asta vreau sa vorbesc.

Lucrez la o companie ce se ocupa cu reciclarea și valorificarea deșeurilor, fac munca de birou și trebuie sa spun ca îmi era dor. Cu părere de rău am observat ca au plecat multi colegi, dar au și venit la fel de multi, persoane ok care fac diverse activități în cadruloc companiei.

M-am obișnuit cu ei, dar încă nu ii stiu pe toți,  sper sa ajung la „zi” săptămâna ce urmează,  totuși nu asta e important. Am făcut pauza de scris o saptamana, asta este important, pentru ca efectiv am fost extrem de obosita, și la ora 22.00 dormeam deja pana atunci ma jucam cu gaza mica, care îmi simte lipsa.

Am o mulțime de idei, și câteva restante de care sper sa scap repede urmând apoi sa vorbim de produse testate și nu numai, sper de asemenea sa organizam și un concurs mai generos. Intre timp pregătesc favoritele lunii septembrie, am uitat de ele :((.

Mi-a fost greu sa rezist toată ziua, dar am trecut cu brio de prima săptămână, am aflat ca firma la care lucrez are un nou slogan, și exact cu el vreau sa încheie acest articol.

Pana la următorul articol „ia și reciclează”

 

Pupici

Un comentariu la „Inapoi la munca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *