La mine vine Mos Craciun?

Deja octombrie, cand a trecut oare timpul? Cu pasi mici dar repezi ne apropiem de Craciun, iubesc sarbatorile si iubesc cadourile ce vin cu acestea. Imi amintesc si acum perioada in care il asteptam pe Mos Craciun, cand desfaceam cu nerabdare pachetele sa vad ce ascunde hartia frumos colorata.

Am crescut si acum ideile de cadouri s-au schimbat, si pentru ca niciodata nu e tarziu sa iti faci cadouri singura, am intrat pe cumparamisim.ro si am gasit o minunata lenjerie de pat, perfecta pentru Craciun.

cumparamisim

Am dat comanda si a venit in cateva zile, repede si foarte frumos impachetat.

cumparamisim2

Ma impresionat faptul ca are patru fete de perna, toate frumoase si atent lucrate, cele din prima poza si acestea de mai jos.

cumparamisim1

Stiam de mult timp de cumparamisim.ro, stiam ca aici gasesc produse de calitatea la preturi uimitoare, ca timpul de livrare este foarte bun, dar nu stiam ca lenjeriile de pat cu tema de sarbatoare vin asa de frumos ambalate, perfect pentru a le face cadou sau pentru ati face singura cadou.

Trebuie sa iti mai spun ca sunt realizate dintr-un material foarte bun, si ca au dimensiunile destul de generoase, pentru patul meu trebuie sa recunosc ca sunt foarte mari, dar chiar si asta abia astept sa vina Craciunul pentru a le pune pe pat.

Daca si tu vrei sa iti faci cadou minunat sau vrei sa daruiesti o minunata lenjerie de pat cu motive de sarbatoare, nu trebuie decat intri pe site-ul lor si sa te deci asupra modelului dorit.

 

2 comentarii la „La mine vine Mos Craciun?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.