Plec in teambulding!

Stii deja ca m-am intors la munca, nu? Sunt tare incanta, am stat doi ani acasa, perioada minunata, dar trebuie sa iti spun drept ca am dus dorul locului meu de munca, imi place ceea ce am de facut si exact din acest motiv sunt in fiecare zi fericita ca ma duc la munca ( nu, nu sunt nebuna ).

Am aflat saptamana trecuta ca firma se pregateste sa plece in teambuilding, la Bran si cumva norocul a fost de partea mea, pentru ca ma duc si eu cu ei. M-am bucurat enorm cand am aflat ca se duc la Bran, si ca am inceput munca fix inainte.

La cat de incantata sunt am uitat ca nu mai am nici o geanta in care sa imi pun cele necesare, si m-am trezit pe ultima suta de metri ca efectiv nu am cum sa imi iau lucrurile la mine, desi plec vineri dupa amiaza. M-am pus repede pe cautat si am gasit rezolvarea, se numeste DeDrum, aici se potriveste perfect urmatoarele cuvinte: am intrat, am cautat, mi-a placut, am cumparat, asa se poate descrie activitatea mea pe site.

Am gasit o multime de produse pe site, foarte multe modele frumoase la preturi absolut uimitoare. Era imposibil sa aleg unul obisnuit si am optat pentru unul special, mic – ca si marime, dar perfect pentru ceea ce am eu nevoie. 

z680w0a4fk

Am plasat comanda cu usurinta si mare mi-a fost uimirea cand am vazut data estimativa de livrare. Am cautat o multime de trolere atat in magazinele fizice cat si pe internet dar trebuie sa recunosc ca doar pe dedrum.ro am gasit ceea ce cautam, plus ca timpul de livrarea a fost foarte mic, si astfel m-am putut incadra in timp sa plec in teambuilding.

A ajuns coletul acasa, si curiozitatea a fost ceea ce ma facut sa ajung mai repede, a fost ambalat perfect si totul arata wow, este mai frumos decat in poza. Am asezat hainele si toate au intrat perfect, mi-a ramas chiar si spatiu, iti dai seama ce incapator poate fi?

Pe site gasesti o multime de detalii tehnice, sa le zicem asa, detalii ce te pot ajuta sa alegi produsul potrivit pentru tine. Eu sunt tare incantata de alegerea mea si tocmai de aceea iti vorbesc azi despre site, pentru ca vreau sa stii si tu de unde poti cumpara genti, trolere si multe altele la preturi avantajoase, cu livrare rapida, dar si gratuita la comenzi ce depasesc 300 de lei, dar si produse de calitatea superioara.

Asa cum am spus mai sus pe site gasesti o larga varietate de produse, trebuie doar sa iti aloci timpul necesar pentru a cauta produsul potrivit pentru tine.

Te-am pupat, ma duc sa ma pregatesc de plecare, fugi si viziteaza site-ul si spune-mi ce iti place.

3 comentarii la „Plec in teambulding!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *