Sa vorbim despre compresoare de aer

Ce imi veni, hm grea intrebare, dar iti spun sincer ca am auzit acest termin azi, si asa ca m-am apucat sa caut informatii despre ele, pentru ca cei drept eram tare curioasa despre ce sunt acelea ce rol are si de cate tipuri sunt. Pentru ca este ceva nou pentru mine m-am decis sa fie un articol putin tehnic pentru ca  nu am nici o poveste legata de ele.

Voi incepe cu definitia unui compresor, urmand ca apoi sa iti spun ce este un compresoar de aer si cum se foloseste.Un compresor este o mașină termică folosită pentru mărirea presiunii unui gaz închis într-un recipient, prin micșorarea volumului său. Compresoarele comprimă aerul de la o presiune inițială de intrare (de obicei presiunea atmosferică), până la presiunea de refulare, superioară.

Acum hai sa vorbim putin despre compresorul de aer, asa cum spune definitia tehnica se foloseste la marirea presiunii unui gaz, fiind cele mai raspandite sunt cele industriale, care au presiuni de 6-10 bar. Compresoarele din industria petrolieră și de transport a gazelor realizează presiuni între 20-100 bar, iar cele din industria chimică, 1000-1200 bar

Compresoarele sunt mașini generatoare antrenate de un motor electric, cu ardere internă, sau turbină cu gaze, prin cuplare directă sau printr-o transmisie mecanică, motorul furnizînd energia mecanică necesară funcționării.

Pentru ca am evidentiat ce este un compresor si la ce se foloseste, pot sa iti spun unde gasesti mai multe modele de compresoare aer, preturi foarte avantajose, dar si magazinul online unde toate detaliile sunt specificate, astfel iti va fi extrem de usor sa alegi ceea ce ai nevoie.

De unde poti cumpara un compresor de aer?

Consider ca este important sa cunosti un loc unde toate au un pret avantajos si in acelasi timp sa fie specificat fiecare detaliu important, astfel vei stii exact daca acel produs se incadreaza in standardele tale sau nu, si bineinteles vei stii inca de la bun inceput daca comanzi un lucru bun sau nu trebuie sa iti spun ca cele mai bune preturi le-am gasit pe tehnicbaza.ro aici gasesti absolut tot ce ai nevoie. Stiam de mult de acest site dar trebuie sa iti spun ca nu ma asteptam sa gasesc gama asa de variata de compresoare de aer.

M-am gandit ca trebuie sa iti mai spun cate ceva despre transport si retur, dar si modalitate de plata, daca vorbim de transport acesta se va realiza prin Fan Courier, pretul este de 20 de lei, la aceasta suma poate aparea cheltuieli suplimentare in functie de greutatea coletului sau in cazul in care in localitate nu exista un sediu Fan Courier.

Pe site gasesti trei modalitati de plata: in sistem ramburs, la sediu sau online, o poti alege pe oricare crezi ca este mai ok pentru tine. Sincer pe mine ma convins, stiu sigur ca daca voi avea nevoie de un compresor de aer voi apela la acest magazin online, pentru ca aici am gasit o multime de modele la preturi bune, dar in special pentru ca m-au facut sa inteleg care este diferenta intre ele prin detaliile trecute la fiecare produs in parte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *