Soy Luna- noul idol al tinerilor

Soy Luna este un serial argentinian plin de inspiratie, dedicat copiilor si adolescentilor. Personajul principal, Luna, are parte de o viata plina de aventuri, din care reuseste mereu sa invete ceva nou. Pasiunea sa pentru patine cu rotile este cea care o ajuta sa faca fata schimbarilor ce survin in viata sa, atunci cand familia se muta din Mexic in Argentina. Protagonista acestui serial de mare succes ii invata pe cei tineri cat de important este sa nu renunte niciodata la visurile lor, cat de important este sa mearga mereu la scoala si sa isi pastreze optimismul.

Intr-o lume in care tehnologia parca a pus stapanire pe noi si alocam din ce in ce mai putin interactiunii umane reale, serialul Soy Luna reuseste sa readuca in prim plan valoarea prieteniei dintre tineri, dar si cat este de important si plin de invataminte timpul petrecut alaturi de colegi si prieteni. Chiar daca in serial Luna participa la competitii pe patine cu role, acest fapt reuseste mai degraba sa o apropie de cei impotriva carora concureaza, in loc sa creeze rivalitate intre ei. La clubul de patinaj la care se afilieaza, tanara Luna reuseste sa isi demonstreze atat talentele de patinatoare, cat si valeitatile de cantareata.

Atmosfera intregului serial este una vesela, optimista, insa nu lipsesc nici  momentele de drama si comedie, secretele, cat si aparitia primilor fiori din dragoste. Nu este de mirare ca acest serial a trezit  publicului tanar o atractie nemaipomenita, iar Luna a devenit foarte rapid idolul miilor de adolescenti din intreaga lume. Este foarte important pentru tineri sa aiba in viata un model pozitiv demn de urmat. Iar Luna, reuseste sa ii invete pe adolescenti lectii de viata, prin puterea exemplului sau. Desi este un copil adoptat si este nevoita sa lase in urma tara in care a copilarit, dar si toti prietenii si locurile dragi, Luna nu se descurajeaza si nici nu se retrage in sine, ci cauta mereu metode de a se imprieteni cu oameni noi, de a lega prietenii si de a-si urma pasiunile sale.

Nu cred ca exista vreo adolescenta sau fata in lumea asta, care sa nu isi doresca sa aiba un  ghiozdan Soy Luna sau alte produse care sa fie inscriptionate cu personajul sau preferat. Cum era de asteptat, datorita succesului inregistrat de aceasta telenovela dedicata tinerilor, a aparut foarte rapid o gama variata de produse si rechizite care au imprimata imaginea zambaretei Luna. In acest moment, aceste produse sunt accesibile si pe piata din Romania si reprezinta cel mai potrivit cadou, mai ales ca se apropie sarbatorile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *