Tipuri de becuri ecologice

Poluarea dar si necesitatea unei economii la factura de energie electrica ii conving pe multi dintre noi sa apeleze la instalarea becurilor ecologice indiferent ca este vorba despre iluminatul interior ori exterior al casei. Aceste becuri au devenit atat de populare incat in momentul de fata exista o varietate foarte mare de modele. Dintre acestea bec spot led este unul dintre cele mai achizitionate tipuri de becuri ecologice. Avand in vedere ca moda becurilor ecologice este relativ noua in tara noastra, inca mai sunt oameni care intampina probleme atunci cand vine vorba despre achizitionarea unui bec ecologic. Pentru acestia dar nu numai in cele ce urmeaza o sa prezint pe scurt care sunt cele mai importante tipuri de becuri ecologice pe care le poti achizitiona.

Cei care utilizau becurile incandescente pentru crearea unei atmosfere relaxante, romantice, nu trebuie sa intre in panica odata cu inlocuirea becurilor incandescente cu cele ecologice. De ce? Deoarece si becurile ecologice pot fi utilizate in acest sens. Pentru ca acest lucru sa se intample ai nevoie de achizitionarea unui circuit de comanda electronic prin intermediul caruia sa reglezi intensitatea luminoasa pe care o doresti. In cazul in care te intrebi de unde poti achizitiona acest accesoriu raspunsul este magazin leduri.

Becurile ecologice integrate reprezinta cel mai popular model de bec ecologic pe care il poti achizitiona in momentul de fata de pe piata de profil. Chiar daca este cel mai achizitionat model, becul ecologic integrat prezinta un mare dezavantaj. Desi becul ecologic integrat este compus din mai multe componente, in momentul in care una din aceste componente se strica, aceasta nu poate fi inlocuita, lucru care din punctul meu de vedere constitue un dezavantaj.

Pentru ca cei care construiesc astfel de becuri tin cont de parerea clientilor, pe piata corpurilor de iluminat s-a lansat becul ecologic neintegrat. Spre deosebire de becul ecologic integrat, cel neintegrat ofera posibilitatea schimbarii componentei care s-a stricat. Desi achizitionarea unei componente poate avea un pret mare, pe termen lung vei face o economie in bugetul tau avand in vedere durata mare de functionare a becurilor ecologice, indiferent ca este vorba de becuri ecologice integrate sau neintegrate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *