Vreau un specialist in reparatii masini de spalat

 

Imi amintesc cu groaza perioda in care spalam hainele de mana, indifferent ca era vara sau iarna, asa le spalam, pentru ca parintii mei nu aveam resursele financiare necesare pentru a cumpara o masina de spalat, si cum fara haine curate nu poti sta…asa ne chinuiam in fiecare sambata, exceptand sambetele in care era sarbatoare si mutam ziua de spalat intr-o alta zi a saptamanii.

Intr-o zi tatal meu a venit acasa cu prima masina de spalat automat, si acum imi amintesc expresia mamei mele cand a vazut-o sic and ca prin farmec toata munca ei s-a usurat, cum in loc sa stea in frig sa spele putea face mancare sau orice altceva in timp ce masina mergea. Minunea a tinut trei luni, pana cand s-a stricat masina, cum eram prea mica sa imi amintesc detaliile tehnice, si cum tata nu a vrut sa incerce sa o repare el a apelat la un specialist in reparatii masini de spalat. Asa am ajuns sa ne rebucuram de magia spalarii automate.

M-am gandit sa incep asa pentru ca in prezent am aceeasi masina de spalat, care merge perfect pentru ca mereu am lasat-o pe mana celor ce sunt calificati in reparatii masini de spalat, chiar daca uneori platesc mai mult dar stiu ca treaba este facuta impecabil si ca pe viitor nu voi mai avea probleme.

Ultima data cand am chemat specialistul  am primit de la acesta o carte de vizita, foarte ok realizata unde am gasit site-ul acestora. Totusi trebuie sa iti marturisesc ceva, nu-i prima data cand il gasesc pentru ca mi s-a mai intamplat odata, pec and cautam pe internet centre pentru reparatii masini de spalat, asa ca am rasfoit site-ul inainte sa primesc cartea de vizita.

mecanic_logo-300x300

De ce trebuie sa apelezi la un specialist reparatii masini de spalat?

Sincer cred ca toti ne putem baga nasul unde nu ne fierbe oala, sa zic asa, dar oare stim de fiecare data ce avem de facut. Sincer tatal meu era omul bun la toate, dar pentru ca si-a dorit ca noua sa ne fie bine a ales sa apeleze la specialist in reparatii masini de spalat, pentru ca nu vroia sa strice masina de spalat si mai rau, si astfel sa fie nevoie sa platesca mai mult pentru repararea ei dar si sa iasa din garantie, asa ca a preferat sa lase expertii sa isi faca treaba.

Concluzia mea este urmatoarea, daca doresti sa ai o masina de spalat in stare perfecta de functionare sa apelezi la persoane si autorizate si specializate, astfel masina ta de spalat va fi pe maini bune, si mereu veti avea incredere ca aceasta va fi tratata corespunzator si ca veti beneficia de cele mai bune servicii. Din acest motiv va invit sa vizitati site-ul Master Service pentru a gasi informatiile necesare, adresa de mail pentru a putea lua legatura cu ei, dar si numarul acestora de telefon. Eu sunt multumita de serviciile lor si de aceea va ramane principala mea alegere cand vine vorba de reparatii masina de spalat.

logo_2

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *