Cat costa o inmormantare? Sfaturi de la funerare-rainbow-dorobantu.ro

Cat costa o inmormantare? Sfaturi de la funerare-rainbow-dorobantu.ro

Nimeni nu isi pune aceasta intrebare si nimeni nu incearca sa gaseasca un raspuns pana cand nu este pus in situatia de a trebui sa organizeze o ceremonie funerara pentru o persoana apropiata – parinte, frati, surori, matusi, unchi, bunici si din pacate uneori chiar copii.

logo

Daca nu stiati inca si cu siguranta cei mai tineri care nu se gandesc mai deloc la aceste lucruri nu au fost interesati sa citeasca aceste reglementari, in Romania se ofera un ajutor de inmormantare in valoare de aproape 2000 de lei. In fiecare an se stabileste o suma fixa, iar pentru anul 2016 suma este de 2681 lei.

Ei bine, ceea ce trebuie sa faceti mai departe este sa obtineti acest ajutorul de inmormantare si sa va ocupati de organizarea ceremoniei propriu zise. Acum vine partea mai dificila pentru ca trebuie sa alegeti firma care sa va reprezinta, care sa se ocupe de toate lucrurile pe care le implica o inmormantare – iar cand spun inmormantare ma refer la simplul act de coborare a sicriului in groapa, ci la toate serviciile legate de funerarii. In timp ce unele firme se ocupa doar de o parte din aceste servicii, exista si firme cu servicii complete. Daca vreti sa aveti cat mai putine batai de cap veti cauta cu interes o firma din a doua categorie, o firma de pompe funebre capabila sa va ajute cu tot ceea ce inseamna o inmormantare: de la imbalsamare, pana la sicriu, transport pana la biserica, pomeni, coliva si chiar batista si prosoape.

E clar ca preturile difera uneori vizibil de la o companie la alta. Pana la urma vorbim despre servicii si cel mai important lucru in aceste momente nu este sa gasiti o firma ieftina, ci o firma de pompe funebre care asigura servicii impecabile, de calitate, complete si la preturi accesibile. Daca inca mai cautati o astfel de firma de pompe funebre din Bucuresti intrati pe http://funerare-rainbow-dorobantu.ro/pachete-funerare/ si veti descoperi aici o echipa de oameni profesionisti a caror obiectiv este sa-si faca treaba cat mai bine pentru ca tot ce tine de inmormantarea pe care o comandati sa iasa impecabil, fara cusur.

Iar ca sa incercam un raspuns la intrebarea „Cat costa o inmormantare?” vom arunca o privire spre tarifele practicate de majoritatea firmelor de pompe funebre. Astfel un pachet de inmormantare economic care contine cam tot ce aveti nevoie, lucruri de baza costa 1190 lei. Veti gasi si pachete mai mici de 1190 lei, dar cu siguranta au mai putine servicii incluse. In timp ce un pachet de inhumare standard costa 1590 lei, cel lux ajunge la putin peste 4300 lei. Pachetul pentru incinerare incepe de la 1990 lei si poate ajunge la 3990 lei. Pentru oferta noastra completa accesati http://funerare-rainbow-dorobantu.ro/pachete-funerare/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *