Ce sa nu faci atunci cand mergi sa vezi pentru prima data un apartament pe care vrei sa il cumperi?

 

Daca vrei sa iti cumperi apartamente noi Sibiu  in mod categoric trebuie sa mergi sa vezi cateva apartamente inainte de a te hotari pe care sa il cumperi. Nu cumperi in general primul apartament pe care il gasesti. E bine sa vezi mai multe. La fel si atunci cand cumperi apartamente ceva mai vechi. Vezi mai multe oferte de vanzare apartamente Sibiu  si in final alege-o pe cea mai potrivita.

In momentul in care te-ai hotarat sa iti cumperi un apartament, in mod categoric incep intalnirile cu proprietarii apartamentelor pe care vrei sa le vezi. Ai grija la modul in care se desfasoara discutia, la modul in care te comporti.

Atunci cand mergi sa vezi apartamente noi Sibiu sau apartamente mai vechi, evita sa critici foarte mult. Nu spune nimeni sa nu vorbesti despre lucrurile care nu iti convin, insa, nu critica inutil doar pentru a obtine un pret mai mic. Acest lucru nu va fi deloc pe placul vanzatorului si nu va aprecia in nici un caz ceea ce spui. Exagerarile nu sunt bune in astfel de cazuri si e foarte posibil sa nu mai ai parte de o a doua intalnire cu proprietarul, chiar daca iti place apartamentul.

Un alt lucru pe care ar fi bine sa il eviti este sa faci o oferta de pret. Sa fim seriosi! Nu poti face o oferta de pret dupa ce ai stat 5 minute intr-o anumita locuinta. Trebuie sa vizionezi apartamentul, sa ceri detalii, sa revii pentru a mai vedea unele aspecte, apoi in final, sa incerci sa faci o oferta, insa o oferta de bun simt.

In cazul in care proprietarul unui apartament colaboreaza cu o agentie imobiliara, nu ii fa propunerea de a inceta colaborarea. Lasa-l pe proprietar sa-si vanda locuinta in modul in care el doreste. Tu doar discuta, negogiaza si alege!

Daca vrei sa vezi oferta de vanzare apartamente Sibiu, intra pe NewConceptLiving.ro. Aici vei gasi cele mai frumoase si mai accesibile apartamente noi Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *