Cel mai luxos studio din Bucuresti iti ofera cel mai tare job!

Cu o experienta de peste 16 ani in domeniul videochatuluil, Rich Girls Studio s-a impus prin seriozitate, entuziasm si implicare si a devenit cel mai bun studio. Inca de la inceput, modelele au fost cele mai importante si au avut intaietate.

Siguranta si confidentialitatea au fost si sunt elemente cheie in studioul Rich Girls. Un alt atuu al studioului este faptul ca au o intreaga varietate de avantaje pentru modele, pentru ca ele sa aiba cel mai bun confort si sa se simta bine in studioul Rich.

Un alt punct forte al studioului de videochat Rich Girls este faptul ca, corectitudinea este si va ramane mereu pe primul plan. Veniturile primite la timp, cel mai mare procent NET de pe piata si o sumedenie de beneficii au facut ca cel mai luxos studio sa fie numarul 1 in alegerea modelelor. 

Veniturile de peste 10.000$ sunt des intalnite la Rich Girls iar echipa mare de traineri care ajuta modelele in cresterea incasarilor denota implicare si faptul ca este un studio de Top. Este un studio in care perseverenta este extrem de importanta.  De-a lungul timpului, in cei peste 16 ani de activitate, am reusit sa oferim modelelor noastre sansa de a fi in Top si de a excela.

Imaginea ta este foarte importanta pentru noi si te putem transforma intr-o femeie perfecta. Make-up, extensii gene, coafor, operatii estetice. Acestea sunt numai cateva dintre serviciile de infrumusetare pe care ti le oferim.

Ne place sa iti oferim vacantele mult visate. Poti avea cele mai frumoase vacante, in cele mai dorite locuri din lume. Fie ca iti doresti sa pleci in Ibiza sau in Tenerife, iti suntem alaturi, te sprijinim sa iti incarci bateriile si abia asteptam sa auzim povesti din cea mai tare vacanta.

Echipa noastra este formata din oameni carora le place ceea ce fac, oameni implicati, plini de voie buna, gata sa ajute oricand.

Luxul si bunul gust te fac sa vii cu drag la munca. Cele mai de calitate si luxoase decoruri pe care le-am ales specoal pentru ca modelele noastre sa munceasca cu drag, sa spuna povesti la cafeaua de diminineata si sa plece cu zambetul pe buze acasa.

Cam asta inseamna Rich Girls Studio, un studio serios, corect, legal si confidential in in care tu poti deveni model de  Top intr-un timp foarte scurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *