Cele mai fiabile laptopuri – service laptop Asus

Cele mai fiabile laptopuri – service laptop Asus

Stiati ca laptopurile Asus sunt printre cele mai fiabile de pe piata? Cel putin asa arata unele rapoarte si studii realizate in randul utilizatorilor care si-au exprimat opinia in acest sens. Stim deja ca laptopurile Asus sunt la mare cautare datorita pretului foarte avantajos in comparatie cu performantele oferite. Si la noi in tara, Asus are o cota de piata destul de mare in ceea ce priveste laptopurile, iar avantajul lor competitiv as putea spune ca este in primul rand pretul.

Toti cei care isi doresc un laptop fiabil, dar nu vor sa plateasca prea mult pentru el, sunt incantati cand descopera promotiile si ofertele de la Asus. Compania aceasta a reusit sa inregistreze o ascensiune constanta pe piata si in sondajele de opinie ale utilizatorilor. Cu toate acestea, este departe de a ocupa primele locuri deja consacrate marcilor de renume Apple sau Dell.

Laptopurile Asus sunt in general foarte elegante si usoare. Reprezinta optiuni portabile demne de luat in considerare. In plus, brandul ofera mai multe tipuri de laptopuri, de la cele cu performante de baza la ora actuala, pana la modele foarte fiabile dedicate pentru gaming.

Dar oare care este rata defectiunilor in service laptop Asus? Destul de mare. Onlaptop.ro are o echipa de specialisti pregatiti sa va repare laptopul Asus indiferent de problema pe care o are acesta. Fie ca stiti deja care este cauza problemei, fie ca nu stiti de ce laptopul prezinta anumite simptome atipice (cum ar fi de exemplu ca se inchide sau se blocheaza) la onlaptop.ro puteti obtine un diagnostic gratuit.

Cateva din repartiile frecvente pentru laptopurile Asus sunt reparatia placii de baza sau a placii video, reparatiile pe partea de conectica, pe partea de mufa de alimentar. Aici se pot inlocui sau repara displayurile de laptopuri Asus, bateriile, alimentatoarele, ventilatoarele sau chiar elementele de carcasa (cum ar fi parte de jos unde este palmrestul, sau partea de sus, in zona displayului).

support-300x229-300x229

Daca nu reusiti sa ajungeti la service-ul de laptop onlaptop din zona sectorului 6, puteti face acum o comanda de preluare, iar un operator va ajunge in timp util la dumneavoastra pentru a ridica laptopul defect si pentru a-l duce la service laptop Asus. Dupa ce reparatia se va finaliza, tinand cont bineintele de optiunile si remarcile dumneavoastra, veti primi din nou laptopul acasa sau la serviciu, de data aceasta complet functional. Pentru a beneficia acum de preluarea si returnarea gratuita a echipamentului in service laptop Asus, va asteptam pe www.onlaptop.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *